Senem-34 amin inşallah benim yarın doktor randevum var inşallah bir şey çıkmaz rabbim hakeden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺

Senem-34 aslinda erken gebelik testi yapmistim bir hafta once ama cikmadi en az 7 gun gecmesini bekleyin diyorlar insallah rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize 🤲

Lila_76 amin erken gebelik testi 7 gün önce de gösteriyor hayırlısı olsun inşallah

Melsa canım 4 sene hiç mi istemediniz çocuk özel değilse yani uzun bi süre çünkü bide 1 aydık kurunmasiz denedik dedin ya kaç kere denediniz 1 ayda canm sormasi ayıp

Kbr18 evet canim hic dusumedik erken dedik cocuk icin bekledik.. bu ay basladik korunmasiz olmaya söylemesi ayip 5 6 kez oldu

Senem-34 bende varım 😁 adetime 1 gün kalmış şimdi baktım da 😳. Normalde 1 2 ay sonrasında düşünüyordum ama bu aydan şüpheliyim hayırlısı bakalım.

Melsa anladım canm bizim de 5 kez falan oldu tam bilmiyorum böyle konuları cok yeniyim oyüzden bişeyler ögrenmek için soruyorum tabi bunun cok denemekle az denemekle alakasi yok ama insan merak ediyor kacinci da tuyor tutmuyor işte

Kbr18 5 yıl olacak bu yaz. 4 yaşında bir oğlumuz var bizde 2.yi istiyoruz kısmetse🌸

Svg

Melsa Amin. İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim.

Melsa yazdığını okurken gözümde canlandı. tam da öyle olmustu. Hatta kaynanam Ogun mantı açmaya çağırmıştı , benımde karnım agrıyordu demıstım ınsallah hasta olmam orda :) resmen oldum olcam gibi bi agrıydı hiç unutmam :)

Melsa Ayy ben. Tatil sürecim zehir olmuştu. 2-3 gün sürmüştü. Hastaneye gidicektik hatta aşırı sancıdan, ağlattı beni baya .Yerimden kalkamayınca test yapayım bi dedim. Adet gecikmeside vardı. O gece test yapıp sabahı gebe olduğumu öğrenmiştim. Tek taraflı ağrıydı bir de.