kilo kilo kilo kilo❣️❣️
70 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim bebeğim 1 yaşında şuan 71 kiloyum 😄 yarında dilan Polat güzellik merkezine gidiyorum umarım bi faydası olur 😂😂
Ecivicivokke bende öyle yapıyorum canım. Nette çok araştırmıştım diş minesine bir zaman sonra zarar veriyor pipetle için diyordu
Bende70le hamile kaldım 95le doğuma girdim şuan 71 kiloyum yarında dilan Polat güzellik merkezine başlıyorum bakalım ne olacak 😅😅
Kuzum ekmek ve şekeri kes, sabahları limonlu su iç ılık akşamda yemeği en geç 7 de ye sonrasında bişey yeme.
Ben 54 kiloyla hamile kaldim 64le dogum yaptim suan 58 kiloyum , ben tam tersi kilo almak istiyorumm hamileyken bile istedigim kiloya ulasmadim 😩
- Düzenlendi
Ben de çok çabuk kilo alıp verengillerdenim. İlk doğumumda 59la hamile kaldım 85 le doğum yaptım. 1 yilda 59 u tekrar gördüm cok şükür.
Sezeryandi doğumum ilk başlarda emzirdigim için kısmak istemedim sonrasında günlük yürüyüş yaptim ve bol su tükettim yememden kismadim ama 8den sonra yememeye dikkat ettim.
Emzirirken veriyorsunuz zaten 2 buçuk yasa kadar emdi oğlum. Bir daha da almadım. Şimdi yine hamile kaldım hızlı kilo alıyorum asdfffff bi tık daha dikkat edecem bu sefer yani inşallah:)
Babyface ben 54 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim şimdi 49 kiloyum bebeğim 8 aylık ben haftada 4 gün sabah aç karna bir fincan kimyon çayı içtim başkada hiç birşey yapmadım deneyebilirsin canım ☺️
Meryemdonmez göbeğiniz var mı ben de zayıfladım ama göbeğim fena 🤦🏻♀️
aycinruzgar Şeker tüketimini azaltım hatta hiç yapmayıp spor
Bak şekersiz 21gün yap tartıda kg düşmesede inceliyorsun
Sjsjsjsjsjsjsjsj Otuz 32haftaya kadar ne kilo aldım ne çatlak vardı. Ama 32haftadan sonra 9kilo aldım doğurana kadar ve tüm karnım çatladı. İnşallah sizde öyle olmaz.
kaceymes ayy ben çatladim kalçalarım da var beyaz a bacaklarım kıpkırmızı çatladı hep ☹️ama inşallah çok kilo almam🙏
Babyface 86 ile doğuma gitmistim, emzirme sürede 54′e kadar indim. Hiçbir sey yapmadan. Kızım çok emiyordu her saat başı diyebilirim 26 kilo kendiliğinden gitti hatta evlenirken bile bu kadar zayif degildim. Simdi tekrar hamileyim. Bakalım süreç tekrarlanacak gibi.