berfooo hiç korkma hemde hiç 😅bi kez o zevki taddın mı sürekli sen isteyeceksin🔥🔥🔥🔥👄

Nur-12345 o da öyle söylüyor 😍bakalım inşallaj öyle olur sen benim peşimde olacaksın bu sefer falan yapıyor 😂🔥

berfooo sakın taviz verme böyle konularada çok girip rekabet yapmayın tabiki canım senin tadını tadmayı çok istiyorum çok merak ediyorum ateşinle yanmak istiyorum bunlar kışkırtıcı sözler unutma😅👄

Nur-12345 tamam bebeğim inşallah unutmayacağım iletişim halinde oluruz zatne tekrar geçeriz üstünden 🥰😂🔥💋

Nur-12345 bebeğim ya hala düğünlerle alakalı bir açıklama yapmadılar baksana sokağa çıkma yasağı var sadece gündem de 😚🤔

berfooo ben keşke bu zamanda evlenseydim diyenlerdenim canım şahane mis gibi nikah. Sonra evine hiç zahmet yok yorgunluk yok misafir yok👌Mis gibi bizim nikah düğünde kıyıldı sabahltan başlıyo hazırlık akşam 8 de düğün gece 12 düğün bitti. Otele geçemiz 1 buçuğu buldu ölmüştük 😅eşim yarım saatte gelinliğimi çıkardı kaç kişiyle sarılıp öpüştük inan bilmiyorum ki bunu hiç sevmem kendimi direk duşa attım sonra eşim girdi. Sabaha kdar nasıl uyuduk hatırlamıyorum 😅 sabahında misafirlerimizi yolcu ettik ve balayı için arabyla bodruma 8 buçuk saatte o sürmüştü 😅biz yine duş al yat 😅 3. Günğ zor geldik kendimize

Nur-12345 haklsıın bebeğim de kesin kapalı olsa bizim aileler ya derse düğünsüz olmaz diye bizi endişendiren o yoksa zerre umurunuzda değil çok şükür düğün bizim derdimiz evlenelim daha yeter biz o kısımdayız

Nur-12345 durumun netleşmiyor olması belirsizlik kötü açıklamıyorlar da ona göre bari yol alırız bizde bizi sıkıntıdan sokan o yani

berfooo aksine olucak bende kapalıyım ama deli oluyor sadece kendi gördüğü için daha çok istiyor bazı şeyleri