Guzelgunler ne oyu
Oylar kimeeee kizlaaarr 🤎😅😅
Baskanlik secimi kiz
İrdovan irdovan irdovan 😂😂😂😂 (şaka amaçlıdır gülün geçin)
Aayy gerçekten tartısılması gereken gündem konulardan birtanesi bence . Geleceğimiz için bu sefer oyumuzu çok iyi bir kişide kullanmamız gerekiyor. Herşey zam zam zam bu şekilde hayat gitmiyor .😑 Oyumu kime verecegimi hala dusunuyorum Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlu arasında gidip geliyorum. 🤔Aslında kilicdar konusunda çok ama çok önyargılıyım. Asla oyumu o kişiye hiç vermedim. Ve vermekte istemiyorum. Çünkü hdp var işin ucunda. Yanii adam da çok solcu geliyorr bana böyle bir araftayım. Muharreme pek güvenemiyorum. Adam bana bir fırtına öncesi sessizlikteymis gibi geliyor 🤭 sonradan çıkacak acısı gibi geliyor bı yandan da iyi olur diyorum ayy kız yazarken bile hissetmissindir nasıl bir arafta olduğumu sen düşün 😂 ben hala karar veremedim Kılıçdaroğluna vermem ama yaa. Birde aslaaa Akp vermeyeceğim bunu çok iyi biliyorum sıçtı sıvazladı ekonominin içine. Seçeceğimiz kisininde öncelikle evleri depreme dayanıklı yapmasını en içten diliyorum buradan duyrulurrr yeni gelen başkanımıza litfeeenn artık herseyy daha da güzel ossunn baskanimmmm 😂😂
Bsrkaya dusun bklmm kizceem iyi dusun ama
Guzelgunler Düşün düşün b…. İsin 😂 hayırlısı be kuzumm 😂
Bsrkaya siz karar veriyonuzz kizlaar hahaha hayirlisi tabikii
Guzelgunler wy ben siyasetten pek anlamam wskolar bana yol gosterinvxmxbhx hangi videoyu izlesem o mantıklı geliyor ama bu ara favorim inceee😁 siyasetten anlayan askom varsa Bi el atsın zahmet olmassa🤭🤭😙
Guzelgunler ha akp ye ❤️
HurremSultan kiz biraz arastir kizz
Guzelgunler aşkım ki secersem seçeyim olmuyor. İki ucu bokluk değnek diyorlar ya aynen o valla Ama emin olduğum tek şey akpye vermeeemmmm
Guzelgunler Ben siyasetten pek anlamam Hep eşime de derim Türkiye için kim hayırlıysa o çıksın
6 lı masaya hiç güvenmiyorum nedense onlardan biri çıkarsa vay halimize ısınamayorum onalara
Nedense erdoğandan başka çıkan olursa türkiye çok dah kötüye gider gibime geliyor
Yani bilmiyorum Ben taraf tutmuyorum sadece böyle hissediyorum Türkiye için kim hayırlıysa o Olsun inşallah 🤲
Guzelgunler Recep Tayyip Erdoğan ❤️🔥
Guzelgunler Çok tartışmaya açık bi konu yani aslında söylenmemesi gereken gizli kalması gereken bi konu asko.Biz eşimle çok kararsızız. Bi o diyoruz bi bu ama hani Necmettin Erbakan vardıya onun oğlunun partisi var Yeniden Refah partisi diye işe ona sıcak bakıyoruz bakalım.Hem Erdoğanla da ittifak yaptı yeni
Guzelgunler aynı evin içinde iki kişi bile bir seye karar veremiyorsa 6 farklı beynin zekanın bir şeye karar verebilmesi bana pek muhtemel gelmiyor.
kendi aralarında anlaşamıyorlar zaten. hatta bence birbirlerinden nefret ediyorlar sırf irdovanı devirmek için bir araya geldiler.
irdivonda kendi vatandası hariç herkese bakıyo sagolsun.
bir kere su devltten yardım alamadım parası bogazımdan geçmedi.. dogum paramı bile alamadım.
fiyatları bile sabitleyemen bir insan bence ülkeyi yönetmesin. o kdar bolluk içinde yasaması adil değil.. hanlara saraylara gerek yok. iki üç oda yeterdi paşama !
gerçekten hepsi birbirinden beter. muharrem ince kafası güzel dolasıyo. okullardaki çatlak edebiyat öğretmeni gibi.
öğretmenmiş zaten. peh.
bilmiyorum.
kendi vatanını insanını düşünen kimse kalmadı. suriyeliler şimdi gelsin kurtarsın erdoganı. nefret ediyorum. kendi ülkemde özgürce gezememekten yiyip içimemekten. elin suriyelisi lüks restoranda yemek yiyo ben oturup döner ekmek yiyorum. zoruma gidiyor. benim çocugumun rızkını gelecegını baska ulkenın vatandasına ve re mez sin…..!
zamanında azeriler vardı polis gordugu zaman nasıl kaçarlardı sınır dışı edilmemek için. Asıl onlar bizim kardeşlerimizdi onlara sahip cıkmadık elin suriyelisi gelmiş doktorluk öğretmenlik yapıyor ülkemde…
aman aman… allah bize merhamet etsin , allah yardımcımız olsun.
Guzelgunler KK sanirim