yagmurum benim oğlum 3 yaşındayken ben 2. Ye hamileydim o sıra, valla oturup izliyordum oğlumu, biriyle kavga etse birine şikayete gelse bile hayatta karışmazdım kendi kendine baş etmesi için sadece çok çok birine vurursa yada biri benim oğluma vurursa ayaklanırdım diğer türlü kalkmazdım yerimden ama hep gözüm onda olurdu bir saniye bile gözümü ondan ayırmazdım , enerji konusuna gelirsem evde işim olmayınca yemeğim olunca dışarıda çok rahat olurdum , eşim işten çıkar çıkmaz parka gelip bizi alırdı eve giderdik çünkü evde herşey dört dörtlük olurdu kafam da rahat olurdu haaa yorgun olduğum zaman illaki olur insanız çünkü ama nereye kadar hayattan şikayet edicez ki? Şunu yaptım yoruldum bunu yaptım yoruldumla olmaz zaten bu yorgunluk olayı psikolojik geliyo bana , ama gerçek yorgunlukta var tabiki insanın kolunu kaldıramayacağı zaman bu bana gerçek yorgunluk geliyo , ben çok nadir destek isterim aile üyelerinden ya hasta olurum ya da gerçekten yorgun ve depresyona girmiş olurum, 2 gündür hem psikolojik olarak hem de bedenen çok kötüydüm akşam iyi oldum , yani demem o ki bişeylerden şikayet etmek yerine şükür edersek olayların pozitiflik yönüne bakarsak daha mutlu ve enerjik oluruz🤗 misal yorgunsun ya diyeceğin tek şey çok şükür ki hasta değilim, yada çocuk yaramaz mı çok şükür ki koşup zıplayabiliyor çocuğum diceksin , ben bu şekilde bakıyorum hayata negatif enerji uzak olsun hepimizden🤗🤗😂😘😘