HurremSultan bence
en sinirlisi @kanalize çok doğru konulara yükseliyor 😘
En ateşlisi @Ask_hosmus
En bakımlısı tabi ki @Rouge
En zillisini @Usnac95 😁
En kocamcı @HurremSultan tabi ki 😍
En heeeh ben yazacaktım genelde @bitterdelisi24 ve @kanalize ye denk geliyorum
Not ; Hiç birinizi tanımadan hepinizi çok seviyorum 🩵🧡❤️💜

HurremSultan
    En sinirli bana göre @kanalize 😁
    En ateşli @HurremSultan @TombulHatun @Ask_hosmus 🔥
    En bakımlı @Rouge @gshande ve birazcıkta @Bsrkaya 💮
    En zillisi @HurremSultan @Bsrkaya 😅
    En heh ben yazacaktim bu yorumu @bitterdelisi24 @Yasak_elma @MedavikPastam
    En kocamda kocam (bence burdaki herkesin içinde biraz kacam da kocam var) 😂 ama en çok kendini belli eden tabi ki @HurremSultan @Sevde_20 başka birileri daha vardı ama aklıma gelmedi
    En mesafeli yorum yapan @Nietzsche 😊
    En sportif @bittercikolata (uzun zamandır yoksun).
    En cok soru soran @sirinhatun-18 ve @Enerciii 😅

kanalize kız yok aslında tepki verilecek konulara hep ilk sen tepki veriyorsun, yani ben hep öyle görüyorum 😅 sinirli değil aslında🤣 aslında başka biri daha vardı sinirli ama adını hatırlamıyorum şuan.

Sedaa takılıyorum canım herkes sağolsun 😊 kv ile aynı şehirde yaşamak kolay değil tabi 🔪 sinirlerin ayarı bozuldu 😋 hormonlardan da olabilir şurda doğuma beş gün kaldı sabredin 😅 🤣

HurremSultan Mom’da en çok kahve içmek istediğiniz kişiyi de eklemişlerdi ben birtek bunu cevaplamak istiyorum ya en merak ettiğim fikirlerini kendime yakın bulduğum @Rouge 💓 kahve ve sohbet süper olurdu😇 bir iki kişi dışında daha tam tanıyamadım isimleri karıştırıyorum o yüzden diğerlerini bilemiyorum 🤭

Sevde_20 en iyisini yapıyorsun bende öyleyim ve bu cok güzel bir özellik arastırmak öğrenmek insanların deneyimlerini dinlemek özellikle korunma yöntemini sorman bence cok önemli bu kadar onemli bir konuyu istersen 33838 kere sor ben böyle insanları seviyorum 💝