• Muhabbet
  • diyet , spor… Zayıflamak isteyenler 🙌😀

2minnosannesi spor en fazla sabah 15 dk egzersiz yaparız :) bide akşam herkesin vakti olmayabilir… ama egzersiz saati koyarız o satte herkes yapar.: tabiki 5 10 dk oynar ama disiplinli gidersek herkes gaza gelir

bitterdelisi24 ben de zayıflamak istiyorum. Ama veremiyorum niyeyse 🤣 61 kiloyum. 56-57 olmak istiyorum. Gün içinde squat yapiyorum sık sık. Sabah kahvalti ve akşam yemegi yiyorum sadece iki öğün. Aralarda meyve cerez felan yiyorum. Gece saat 22:00 dan sonra spor yapıyorum ama şuan hastayim, hic halim yok diye saldım kendimi 😅

MedavikPastam heyet yürü be :))) dyet bende yapamam ama düzenli olucak işte. sabah yumurta oeynır vs diyet listesi şeklinde değil…
    mesela egzersiz resimleri atarım o egzersizi ogun hepimiz yaparız. eğlenceli olur 👍

Sedaa squat da kalca ve bacak için işte. :) ben egzersiz resimleri ayarlıcam hergun karına bacağa kola ne iyi geliyorsa işte :) attgım şekilleri öğün hepimiz yaparız o hareketlere başka hareketler ekleye ekleye bir ayı tamamlarız :)

Ben de varım diyet kısmına bende katilamam ama spor ve sağlıklı beslenmeye hazırm💃

bitterdelisi24 beklediğim post gelmiş 😂 ben sizin saatlere ayak uyduramam gün içinde evde olmadğm için ben sporu akşam yapıyorm, güne 6.30 da başlıyorm ama kendi saatime göre gruba katılırım 😂

bitterdelisi24 benim telefonum bozuk ya, resim çekmiyor. Ben resim atamam ama siz atın. Ben zaten video açıp göbek eritme egzersizleri yapiyorum ama bilmedigim şey varsa sizlerden öğrenirim 😂 benim kollar biraz kalın ya, nasıl inceltebiliriz sence 😂

Sedaa kollar için en güzel hareket ellerini yana açıyorsun ya havada daire çiziyorsun zaten kollarn 20 den sonra yanmaya başlıyor:) bide yüzme hareketi oda çok iyi geliyo neyse konsuuruz bunları 🥰🥰

Bende istitorummmm doğum yapalı beş ay oldu memelerim dizlerime inmeye başladı sıkılaşmam lazım diyette yspmam lazım

dilhun tamam hepimiz zayıflayacağukkkkk kızlar merak etmeyin…… ben eğer uyarsam bir ayda 7 kilo veririm 🥳 daha önce yaptım :)