belladonna Allah razi olsun.Allah iyilik yapani ve dürüst olani yari yolda birakmaz.
Burs için ben araştırıyorum.vermem gereken kişi ise veriyorum.
Uyarmanda güzel oldu teşekkürler canim

belladonna 2023 bana böyle tokat gibi derslerle geldi çoookkk şey öğrendim, arkadaş hayatım, aile hayatım, iş hayatım, çoookkk değiştim iyileştim güzelleştim kendime geldim. Maddi manevi huzura erdim arada çok üzüldüm kırıldım ama çabuk toparlanıp dimdik durdum, mutluluğa ve saygınlığa ulaştım. 2024’ten huzur sağlık sevgi saygı istiyorum bunlar olduğunda zaten yanında pozitif ne varsa getiriyor. Bi de daha çok para para para 🤩 hakettiğim ne varsa iyi ve kötü (karma asfhdhs) yaşıyorum çokta iyi oldu. 2023te çok ders aldım başarılarımın devamını diliyorum asfhdhsb 😂 2024’ü de tüm güzelliğiyle kabul ediyorum hoş gelsin 🫶🏻

ayipolmasinama 2023ü sağlam geçirmişsin iyi yönünden bakmak lazım ne güzel ki sana çok güzel kazançlar sağlamış 🙏🏻 İnşallah 2024 senin yılın olur cüzdanından paran hiç eksik olmaz. Dilediğinin kat kat fazlasını yaşarsın inşallah 🙏🏻

1eylul iyiyim kuzum sen nasılsın ♥️♥️♥️

belladonna ilk hedefim sağlık. Ve bu yıl kendim için yapamadıklarımı seneye mutlaka yapacağım. Gitmek istediğim yerlere gideceğim.

buzdankalpler Sağlık her şeyin başı büyüklerimizin de dediği gibi.. Nereleri görmek istiyorsan git, gez, gör o kadar iyi geliyor ki yeni bir kültür, yeni lezzetler, yeni kişilerle tanışmak 🙏🏻

belladonna genel de hedeflerime sıkı sarılmam ama sanırım İlk defa net bir hedef koydum ve arkasına düşmeye başladım aslında geçen gün bende bunu dedim kendime Bir yıllık bir ara veriyorum o ara zarfında kpss ye çalışıp Memur olmayı hedefliyorum artı olarak Saçlarımı bir eşşeklik edip kestirmiştim kıcasıcık aynı şekilde bir sene sonunda saçlarım uzun olsun istiyorum 🤣başka hedef koymadım şimdilik bunlarla yetineyim🤣

Enerciii inşallah hedeflerin gerçek olur her ne kadar birbirimizi tanımasakta bütün kadınların devlet kadrolarında çalışmasını canı gönülden istiyorum zamanında o kadar emek veriyoruz herkes emeğinin karşılığını alsın istiyorum. İster özel sektör olsun ister kamu ama her kadın kendi ayakları üzerinde dursun kendi ekonomik haklarına sahip olsun 🙏🏻

belladonna öncelikle eşimle çocuğumla sağlıklı bir yıl sonrasında taşınma işimi halledip,seramik kursuna gitmeyi planlıyorum 💗

Uykulupingue inşallah sağlıklı bir yıl olur hepimiz için. Güzel güzel renk renk desen desen seramikler yaptığın bir yılın olsun 🥰

belladonna ayy canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ☺️ seninde tüm yıllarından daha güzel bi yıl olsun inşallah 🩷

belladonna valla hele ki şu devirde kesinlikle çalışılmalı ve pişmanlıgım da bu Meslegimi elime almadan evlenmek ama demekki nasip böyleymiş çook teşekkür ederim duanız için umarın sizinde ve tümm burda ki Kadınlarında kalbinde zinhinde ne düşünce dilek istek varsa hayırla sonuçlanıp gerçek olur inaşllah🤲