Bence nasıl düşünürsek öyle olur.Evladım,eşim,ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı bir yıl diliyorum.Bir de Allah nasip ederse ikinci çocuğu düşünüyorum ☺️
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
Rouge bizim her sene eşimle
1- okunacak kitap sayısı
2- gezeceğimiz yerleri
3-yemediğimiz değişik tatları denemeyi hedefliyoruz. Sonrasında da kendimde değişiklik planlıyorum bazısına cesaret edebiliyorum bazısına cesaret edemiyorum kalıyor öyle.
Etipetito çok doğru. Afetsiz, acısız bir yıl olsun hepimize. Tabi önce sağlığımızda yerinde olsun
Bsrkaya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻 Ne güzel şeyler istiyorsun inşallah seneye bu zamanlar bu yazdıkların aklına gelir ve başardım 💃 dersin ♥️
Artemis_ Bazen maalesef sene seneyi aratıyor derler ya öyle bir sene oluyor. Tabi bizim hedeflerimiz var ama önce sağlık. Her şeye çare, çözüm oluyor ama sağlık öyle değil…
1eylul İnşallah anneliği ikinci kez tadarsın. Hem eşinizi hem kızını mutlu edersin heyecan dolu bir yıl olur senin için 😊 zaten senin dileklerin içinde bebek olmalıydı tubaaaa ♥️
belladonna evde spor yapıyorum pek umudum yok ama bakalım
MedavikPastam ben diyet spor yapmıyorum halen umudum var 😂
belladonna Tabi önemli olan da o☺
belladonna bir şey söyleyeyim mi çok incesin ve güzel kalbin kelimelerine yansıyor ☺️❤️
etoile Ben biraz umutsuz bir insanım. Bir şeylerin düzeleceğine iyileşeceğine asla inanmam. O yuzden böyle düşünüyor olabilirim☹
MedavikPastam ya tamamen bünye ile de ilgili bir durum ben hamilelik sürecimde 8 kilo almıştım ama sonrasında istemsiz bir şekilde kilo verdim hiç uğraşmadım açıkçası hiç takılmadım da onun psikolojik etkisi oldu herhalde 😁😁
1eylul yaaa 🥺 çok teşekkür ederim ♥️
belladonna üzülmemek hayatta beni dibe çeken herkesten kurtulmak ev alıp kızımla kendime yeni bir hayat inşaa etmek