Yeni bir seneye başlarken kendinize yeni başlangıçlar, yeni değişimler yeni hedefler koyuyor musunuz? Sene sonunda bu hayallerimi gerçekleştirdim ama bunları gerçekleştiremedim bir daha ki sene gerçekleştirmeliyim dediğiniz oluyor mu? Nasıl bir 2023 geçirdiniz nasıl bir 2024 bekliyorsunuz? Yeni bir yıl yeni bir ben dediğiniz oluyor mu?
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna her sene hedeflerim oluyor hep de yazıyoruz saklıyoruz yılbasında okuyoruz
..Bisey farkettim bu sene hedeflerim cok daha az önceki yıllarda baya vardı sanırım gerçekten uyguluyorum ve hedeflerimi tamamlıyorum senin postunla bunun tekrar farkına vardım hatta hedef düsünme kısmına bile geçtim baya baya düsünüyorum ne yapabilirim diye bu güzel bisey galiba ya çok şükür..🙏
Rouge Bende her sene aynı şeyi yapıyorum küçükken annem yaptırırdı ben hala devam ediyorum. Bence de çok güzel hem heyecanlı oluyor hem de ömrüm imkan verdikçe hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Yapınca tik atıyorum nasıl mutlu oluyorum 🙈
belladonna Doğum göbeğimi eritmek tek hedefim bu. Başka da bi hedefim isteğim yok😂 Kafam dinç huzurlu olsun yeter.
belladonna Kendim için tek hedefim 65 kilo olmak ve bunu çok istiyorum umarım başarırım 😊
belladonna ben spontane takılmayı seviyorum. Hayat ne sunarsa. Ama yeni yılda güzel sofra kurup çerez yemek hobim. Sanki bütün sene boyke gececekmjs gibi
belladonna peki senin bu seneki hedefin ne
belladonna Ama dünya için ne dersen depremsiz savaşsız acısız bir yıl istiyorum hedeften çok istek gibi benim ki ama olsun zaten bunlar olmasa her şey olur Allahın izniyle ☺❤
MedavikPastam max 1 sene şanslıysan 6 ay içerisinde gidiyor 🙈 tabi gitmeyen anneler de var ama biraz irade biraz da spor verirsin 😊
Etipetito yaaa inşallah başarırsın 🙏🏻
etoile Yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye büyüdüğümüz için 😅
belladonna Çok güzel aydınlatıcı bir post olmuş ✨ 2024′ten Beklentilerim ve Hedeflerim
Doğacak olan çocuğumu sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyütmek ✨ tabi bunun yanı sırasında ablasıyla beraberrr sevgi dolu mutlulukla huzurla ikisinin de birbirini tamamladığı kardeş bağlarını çok daha fazlasıyla kuvvetlendirmek 🫠 2. Hedefim hemeeen spora başlamak. 🏃♀️ vücudumu sıkılastırmak istiyorum, vee squat yapıp doğumlardan sonra inen kalcamı diklestirmek istiyorum 🙈 kaybettiğim kaslarımı gerri kazanmak istiyorum, veee tekrardan emzirme donemim sonlandiktan sonra lazere gideceğim malum hamilelikten sonra genital bölgesinde çıkan tek tük tüy beni rahatsız ediyorr az da olsa 🫣 valllahi şuanlik hedeflerim bunlarr 😅 o yıl içerisinde illa kii yapmak istediklerim coğalırr biliyorummm 😅
belladonna Herrr sene hedeflerim oluyor ama bu sene o kadar berbat geçti ki yeni seneden hiçbir şey beklemiyorum 😂😂 Sağlıklı olalım yeter 💞
Bence nasıl düşünürsek öyle olur.Evladım,eşim,ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı bir yıl diliyorum.Bir de Allah nasip ederse ikinci çocuğu düşünüyorum ☺️
Rouge bizim her sene eşimle
1- okunacak kitap sayısı
2- gezeceğimiz yerleri
3-yemediğimiz değişik tatları denemeyi hedefliyoruz. Sonrasında da kendimde değişiklik planlıyorum bazısına cesaret edebiliyorum bazısına cesaret edemiyorum kalıyor öyle.
Etipetito çok doğru. Afetsiz, acısız bir yıl olsun hepimize. Tabi önce sağlığımızda yerinde olsun