etoile Yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye büyüdüğümüz için 😅
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna Çok güzel aydınlatıcı bir post olmuş ✨ 2024′ten Beklentilerim ve Hedeflerim
Doğacak olan çocuğumu sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyütmek ✨ tabi bunun yanı sırasında ablasıyla beraberrr sevgi dolu mutlulukla huzurla ikisinin de birbirini tamamladığı kardeş bağlarını çok daha fazlasıyla kuvvetlendirmek 🫠 2. Hedefim hemeeen spora başlamak. 🏃♀️ vücudumu sıkılastırmak istiyorum, vee squat yapıp doğumlardan sonra inen kalcamı diklestirmek istiyorum 🙈 kaybettiğim kaslarımı gerri kazanmak istiyorum, veee tekrardan emzirme donemim sonlandiktan sonra lazere gideceğim malum hamilelikten sonra genital bölgesinde çıkan tek tük tüy beni rahatsız ediyorr az da olsa 🫣 valllahi şuanlik hedeflerim bunlarr 😅 o yıl içerisinde illa kii yapmak istediklerim coğalırr biliyorummm 😅
belladonna Herrr sene hedeflerim oluyor ama bu sene o kadar berbat geçti ki yeni seneden hiçbir şey beklemiyorum 😂😂 Sağlıklı olalım yeter 💞
Bence nasıl düşünürsek öyle olur.Evladım,eşim,ailem ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı bir yıl diliyorum.Bir de Allah nasip ederse ikinci çocuğu düşünüyorum ☺️
Rouge bizim her sene eşimle
1- okunacak kitap sayısı
2- gezeceğimiz yerleri
3-yemediğimiz değişik tatları denemeyi hedefliyoruz. Sonrasında da kendimde değişiklik planlıyorum bazısına cesaret edebiliyorum bazısına cesaret edemiyorum kalıyor öyle.
Etipetito çok doğru. Afetsiz, acısız bir yıl olsun hepimize. Tabi önce sağlığımızda yerinde olsun
Bsrkaya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻 Ne güzel şeyler istiyorsun inşallah seneye bu zamanlar bu yazdıkların aklına gelir ve başardım 💃 dersin ♥️
Artemis_ Bazen maalesef sene seneyi aratıyor derler ya öyle bir sene oluyor. Tabi bizim hedeflerimiz var ama önce sağlık. Her şeye çare, çözüm oluyor ama sağlık öyle değil…
1eylul İnşallah anneliği ikinci kez tadarsın. Hem eşinizi hem kızını mutlu edersin heyecan dolu bir yıl olur senin için 😊 zaten senin dileklerin içinde bebek olmalıydı tubaaaa ♥️
belladonna evde spor yapıyorum pek umudum yok ama bakalım
MedavikPastam ben diyet spor yapmıyorum halen umudum var 😂
belladonna Tabi önemli olan da o☺
belladonna bir şey söyleyeyim mi çok incesin ve güzel kalbin kelimelerine yansıyor ☺️❤️
etoile Ben biraz umutsuz bir insanım. Bir şeylerin düzeleceğine iyileşeceğine asla inanmam. O yuzden böyle düşünüyor olabilirim☹