belladonna Rouge bizim her sene eşimle 1- okunacak kitap sayısı 2- gezeceğimiz yerleri 3-yemediğimiz değişik tatları denemeyi hedefliyoruz. Sonrasında da kendimde değişiklik planlıyorum bazısına cesaret edebiliyorum bazısına cesaret edemiyorum kalıyor öyle.
belladonna Etipetito çok doğru. Afetsiz, acısız bir yıl olsun hepimize. Tabi önce sağlığımızda yerinde olsun
belladonna Bsrkaya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻 Ne güzel şeyler istiyorsun inşallah seneye bu zamanlar bu yazdıkların aklına gelir ve başardım 💃 dersin ♥️
belladonna Artemis_ Bazen maalesef sene seneyi aratıyor derler ya öyle bir sene oluyor. Tabi bizim hedeflerimiz var ama önce sağlık. Her şeye çare, çözüm oluyor ama sağlık öyle değil…
Artemis_ belladonna öyle valla canım her sene güzel gelsin diyoruz hep bi felaket bi kötülük ne desek boş Allah sağlık versin gerisi hallolur insallah dediğin gibiii
belladonna 1eylul İnşallah anneliği ikinci kez tadarsın. Hem eşinizi hem kızını mutlu edersin heyecan dolu bir yıl olur senin için 😊 zaten senin dileklerin içinde bebek olmalıydı tubaaaa ♥️
belladonna MedavikPastam ya tamamen bünye ile de ilgili bir durum ben hamilelik sürecimde 8 kilo almıştım ama sonrasında istemsiz bir şekilde kilo verdim hiç uğraşmadım açıkçası hiç takılmadım da onun psikolojik etkisi oldu herhalde 😁😁
MedavikPastam etoile Ben biraz umutsuz bir insanım. Bir şeylerin düzeleceğine iyileşeceğine asla inanmam. O yuzden böyle düşünüyor olabilirim☹
Etipetito etoile Ne zamana kadar umut ozaman bee mezera girince mi 😂😂Vala sporsuz diyetsiz benim asla umudum yok gerçi onlarla da umudum yok da neyse 😂😂
Bosaniyorum belladonna üzülmemek hayatta beni dibe çeken herkesten kurtulmak ev alıp kızımla kendime yeni bir hayat inşaa etmek
belladonna Bosaniyorum Bence düşüncesi dahi insana huzur veriyor aslında o kadar önemli ki huzur.. İnşallah seneye bu zamanlar kızınla birlikte yeni hayatında yeni evinde gülüyor olursun canım 🙏🏻