2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
MedavikPastam ya tamamen bünye ile de ilgili bir durum ben hamilelik sürecimde 8 kilo almıştım ama sonrasında istemsiz bir şekilde kilo verdim hiç uğraşmadım açıkçası hiç takılmadım da onun psikolojik etkisi oldu herhalde 😁😁
1eylul yaaa 🥺 çok teşekkür ederim ♥️
belladonna üzülmemek hayatta beni dibe çeken herkesten kurtulmak ev alıp kızımla kendime yeni bir hayat inşaa etmek
Bosaniyorum canım yeni yılda hep mutlu ol 🌸
- Düzenlendi
belladonna 2023 zordu ya. Çok kötü zamanlarım da oldu güzel zamanlarım da.
Yeni bir ben diyemiyorum ya o kadar büyük konuşmak istemiyorum. Minimal hedefler koyuyorum hep yapabilmek için😂 2024 bana istediğim gibi bir iş verirse memnum olurum hdjdjdj Onun dışında dilimi geliştirmem lazım onun üzerine yoğunlaşacağım. Üzerimizden geçmeyecek bir yıl olsun yeter😂
belladonna İnşallah kuzumm 🥰
belladonna cok güzel hedefler umarım hepsi gerceklesir
Öncelikle oğlusumla eşimle güzel bi sene daha diliyorum 🥰
Herkese de tabi 🌸
Sonra okuyacagım kitaplar, izlemem gereken filmler , görmem gereken yerler var 🙏
Sonra huzur, mutluluk, namaz niyaz ❤️
Belki bi kpss süreci olabilir ama bellki😁 daha kendimi ikna etmedim 😁
Sonra da sağlıklı bi sene istiyorum ❤️❤️
Bosaniyorum Bence düşüncesi dahi insana huzur veriyor aslında o kadar önemli ki huzur.. İnşallah seneye bu zamanlar kızınla birlikte yeni hayatında yeni evinde gülüyor olursun canım 🙏🏻
Öğretmenim Güzel post olmuş.Eline sağlik.inşallah💖
🎯.Zengin olmak.
🎯.Arabamin modelini değiştirmek.
🎯.Evde ki öküzü adam etmek.
🎯.Daha önce 5 kız öğrenciye burs verdim.bu sene 10 kız öğrenciye burs vermek.
aykirikadin 👏👏👏👏 seni boşuna sevmiyorum 🤗
Medusa inşallah hiç birimizin üzerinden geçmez 2024 😁🙈 nerede hangi işi yapmak istiyorsan da yaparsın daha mutlu olursun umarım 🙏🏻 Yine de 2-3 tane büyük hedefler koymalısın ahahaah