Medusa kidsi aylar önce terk ettim resmen ruhum rahatladı 😁😁 burası oraya göre çok çok güzel en azından öcü gibi bakmıyorlar. Taşınma müthiş bir şey canım herkes o duyguyu tatsın ahshshshsh
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
- Düzenlendi
belladonna eşimin çocuğumun ve evcil hayvanlarımın sağlıklı olmasını diliyorum rabbim acılarını göstermesin 🙏 bütün dünya için hastalıksız bir hayat diliyorum Gazze için Zafer diliyorum kurtuluş diliyorum yeni yılın iyilik sağlık huzur mutluluk getirmesini bekliyorum felaketlerin olmadıgı bir dünya olmasını diliyorum nankör insanların benden uzak olmasını arkadaş gibi görünen yıllanlardan uzak durmayı diliyorum 😂 hoş gerçi dünyanın çivisi çıktı bunlar dilemekle olmuyor ama bir umut işte. Umut fakirin ekmeğidir djsjsjsj herşey ortada bunların hepsi kıyamet alameti ama genede hayırlısını diliyorum ..hedefim yok dileklerim var sadece
bitterdelisi24 Evrene gönderilen enerjiye aşırı inanıyorum ben ya ya da beni çok etkiliyor psikolojik olarak bilmiyorum ama ben çoğu şeyde etkisini görüyorum tabi çok ciddi enerjiler göndermedim ona cesaretim yok sanırım 🙈 kırmızı al 😁
sirinhatun-18 Hepsi de güzel dileklerin hepsi gerçek olur inşallah özellikle de yılanlar gerçek olsun 😁 ama yine de kendine bir hedef koy be
belladonna seni mi kırıcam bi kırmızı alayım bide sarı ozaman :) derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye. boşa denmiş bir laf değil yani ciddi anlamda öyle. kanser hastalarına dıyowrlr ya pozitif olun stresten üzüntüden uzak durun: bu sebepten bence.. kesinlikle bi bağlantı var :)
belladonna yok bacım bizden hedef işi geçeli çok oldu
bitterdelisi24 Bir gün birisi bir gün birisi 😁 offf çok havalısın ahahahah Pozitiftik bitkiler üzerinde bile o kadar etkili ki insanlar üzerinde daha net. Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ama biz alışmışız pozitifi negatife çevirmeye evren de işini tam anlamıyla yapamıyor 😁 Tabi buna yaşanılan şeyler sebep oluyor da o da ayrı bir konu
sirinhatun-18 Hayıııııııırrr böyle düşünme. 2024 e hedeflerle başla yaz bir kağıda gözünün önüne koy
belladonna evet bak çiçekle konuşmadım sadexe su verdim soldu gitti… sevdıgm konuştuğum çiçekte ne güzel açtı :( çiçeği kuruttum resmen 😀
bitterdelisi24 Bende kurutmuştum da oradan biliyorum annem ne yaptıysa kendine getirememişti 😁😁
belladonna hedefim şuan belli oldu para para para 💰 😂
sirinhatun-18 çok mantıklı 😁😁😁
belladonna makasla kestim ben bugün…. bastan başlayacağız .: gönlünü alacağım 🙌😀
belladonna öyle valla canım her sene güzel gelsin diyoruz hep bi felaket bi kötülük ne desek boş Allah sağlık versin gerisi hallolur insallah dediğin gibiii
bitterdelisi24 benimki kökten gitmiş 🙈 ben yapamadım, kurtaramadım sen vadi kurtar 😁
belladonna 2023 ’ü kusmakla geçirdiğim onun dısında hıc bısey yok. 2024 ’te ki hedefim
1-Ehliyet almak
2-Kilo vermek
3-Liseyi bitirmek (son senem) 🤗
4-Evde bi kaç tadilat işi var onu yaptırmak 😂EN BÜYÜK HAYALİMİ YAZIYORUM KIZLAR
5-Dikiş dikiyorum bi butık açıp işimi büyütmek
belladonna herkesin bir hedefi vardır tabi, benimde bir çok hedefim vardı, çoğunu gerçekleştirdim, sadece biri hala olmadı, atanamadim 🥲 ama bu sene şunu daha cok anladım, her şeyin başı sağlık, sağlık olmayinca insan hic bir şey yapamiyor.
🌟Öncelikle 2024 hedefim hem kendi sağlığıma hem de ailemin eşimin cocuklarimin sağlığına daha cok dikkat edicem.
🌟 kpss sınavina tekrar hazırlanıp girmek istiyorum.
🌟 ailemle gezmediğimiz 2 şehir hedefledim şuanlık, oralara gidip gezmek istiyoruz eşimle, eşimde cok istiyor. 😁☺️
🌟 oğlum seneye anaokuluna başlayacak, artık daha çok etkinlik yapıp okul hayatına adım atacağız. 🧑🏻🏫
🌟 Okumak istediğim bir kac kitap var, onları alıp okuyacagım.
🌟 Oğlumu yüzme kursuna yazdirmak istiyorum ama oğlum istemiyor, belki iki cocugumu da yüzme kursuna yazdırırım.
🌟 çok az bir fazlalığım var 3-4 kg kadar, onlari da verebilirsem ne mutlu bana ama cokta kafaya takmiyorum, cünkü eşim çok beğeniyor böyle 😁 ideal formumu korumaya çalışcam yine de.
🌟ve cocuklarimizin gelecegi icin birikim yapmaya devam etmek, temeli atılmış yazlık evimizi inşallah bu sene bitirebiliriz 😂 Şimdilik bu kadar.
belladonna 2024 de çoğu kadın araba istiyor sanırım 🙈 almayın neyiniz var, neyiniz yok yiyip bitiriyor borç batağına sürüklüyor ahahaha
Bilmeyen için öyle ama işini bilene para bile kazandırıyor 😁 eşim sürekli araba modeli degiştiriyor, sürekli alım satım yapıyor ve baya kâr etti, kardeşimin eşi de araba alım satım yapıyor, o da baya kâr ediyor. Ben 6 sene oldu ehliyet alalı, çok güzel bence araba sürmek, her kadın araba sürmeyi bilmeli bence, kimseye muhtac olmamalı ☺️
Sedaa Hepsi birbirinden güzel, kıymetli hedefler inşallah sırayla istediğin gibi olur 😊 amaaaaa en çokta Ataman olsun. Emeklerinin karşılığını aldığın bir yıl olsun. Anne olduktan sonra hedeflerin %90ı hep çocuklarımız üzerine oluyor iyi ki de öyle oluyo 🙏🏻