• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

newmommy_ Gündüz okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.Defalarca yazıp yazıp sildim…Allah o güzel anneye sabır versin,evladı cennet kuşu oldu…
Ne yazacağımı bilemiyorum…

gizew evladi en guzel yere en guzel kisiye kavustu da o guzel anne bu berbat dunyada bu aciyla basa cikmak zorunda kaldi

gizew ulasmamiz imkansiz gibi bisey umarim en azinda bu postlari kidsdeki postlari gorup yalniz olmadigini cennet kusuna bir suru dua eden teyzeleri oldugunu gorur ve az da olsa yuregine su serpilir

newmommy_ bena neyi düşünemiyorum 🥺🔥bir anne için çok ağır, anne olmayan insanlar bile derin hüzün yaşarken..

newmommy_ kesinlikle dediklerinize harfi harfine katılıyorum. her postta bir yığın linç var. bi kaç kere soru sordum ona bile cevap vermeye tenezzül etmediler. ailevi sorular sormuş olsaydım koşa koşa linç etmeye gelirlerdi..

newmommy_ aminnn amin tuhh Adamada kadına da zor ya eşimin halasının akrabası da cinnet geçirmiş karı koca 60 yaşlarında adam kadını kesmiş sonrasında hatırlamıyorum çok pişmanım diye çok ağlamış öyle sorunları olan çift de değilmiş yani bide

Buzlulimonatam kesinlikle katılıyorum adı üstünde cinnet o an ne oliuo ne bitiyor gözün gormuyo bazen eşinizle kavgamizda bile sinirlenir o an sinirle ağzınıza geleni söyleriz gözümüz kararır mesela şimdi oda ne yaşadı ne oldi kadının eski postları da normal hiç anormal bişey yok

Buzlulimonatam şimdi baktım da Facebook’tan kocası da ölmüş yarın ikindi namazından sonra defnedilecekmiş

Ölmesine üzüldüm. Kurtulmuş çünkü. Yatakta çekseydi yıllarca anca o zaman rahatlardım

newmommy_ yani çevreden söylenenlere göre maalesef öyle .. kesin olmamakla birlikte. Ece de hep eşinden çok iyi bahsetmiş asla kötü birşey dememiş sadece onunda dediği oğlanın ailesi işe ilgili problemleri başka hiç birşey yok. Çok yazık oldu olan masum yavruya oldu eğer bu sebeptense hem oğlunun yem torununun katili oldular . Bir annesinde ömür boyu vebalini taşıyacaklar . Giden gitti Allah Ece ye sabır versin asla hafızadan silinmeyecek gözünü kapatsan önünden gitmeyecek birşey yaşadı. Umarım kendini toparlar zarar vermez

Aselparlaa oğlanın ailesi işe ilgili problemleri başka hiç birşey yok.

Çok yazık,nasıl bir vebal bu? Aileler verdikleri hasarı görebilseler keşke.Kaç yuva yıkılıyor eş ailesi yüzünden…

gizew
        Instagramda yazılanları görsen. Biri demiş ki olayın ehemmiyetini bilmiyormuşuz biz savunanlar var. Elim bir kaza sonucu olmuşmuş vefat etti yazılmış, ellerinden gelse şehit yazacaklar. Elim ayağım titriyor.

gizew ah keşke sizeme yani onlar sevmiş evlenmiş neden bu fitnelik . İnsan kendi çocuğunun mutluluğu için susar. Ama yok çoğu insan böyle işte. Kendisi mutsuzda herkes mutsuz olcak. Ee noldu diri diri hem kendi hem o kızcağız girdi mezara . Nasıl verecekler bunun hesabını bilmiyorum . O kızı düşünüyorum mahvoluyorum sütü geliyor bebeği yok . Evine gidecek giremeyecek girse kabus çok zor çok rabbim gönlüne ferahlık versin