successfulwoman
Aşkım sen benimle muhatap olmuyorsun ki 😅
Ben seni hayranlıkla izliyorum
5. Hafta 😍💪🏻
ladymomm bugün gün sonu böyle bende atayım
ladymomm kendisi minnak ama yaptigi isler boyundan büyük allahimmm cildiriciim😅😅😅😅
anonim9 kiz burda hangi konuda dövsün senii😅 yediklerinde hic bisey yok allahim bende sabah patates kizartmasi yedin sonra muzlu süt ictin aksamda kizartma yedin flan sandim😅😅😅
ladymomm hurma nideeeennnn😅😅
Moonlight_ lady ile aramızda bi pilav yeme sorunu var geçen hafta biraz abartmistimn😂 biber dolması da bı pilav sayılır pirinç sonuçta o yüzden öyle demiştim kesin laf eder diye 😂😂😂 gündüz patates akşama pirinc 😂 bir şey söylemesini beklerdim ne bileyim 😂😂😂😂
belladonna zor spor yapmadigim için sıkılmiyorum şimdilik o yüzden Leslie yi seçtim pes etmemek için 😂 30 dk da sıkılmadım ama 45 dk ya başladın sıkılıyorum ama yaz geliyor içine girmem gereken kıyafetlerim elbiselerim var napiiimn mecburum 😂😂 ne yediiin çok açım yaaa
anonim9 ama gündüz ekmek yememissin onu patatesle kapatmissin 😅
Moonlight_ aynen onu bari yemeyim dedim içim rahatlasin 😂😂
anonim9 😅😅😅😅
anonim9 en son sınıfta kalan çocuklar gibi geriden gelme tamm 😂
perimasali802_ aynen aşkım sporun önemi zaten şekillenip sıkılaşmayı sağlamak 🙈
perimasali802_ insan kendini her haliyle sevmeli zaten 🙈 bende çatlaklarımı sorun etmiyorum ve sosyal medya ile benimde çok aram yok kişisel hesabımda yok zaten ama çoğu kişi oradakileri görüp kendini beğenmeyebiliyor maalesef 🥲 bende şu yumru gibi kalan göbeği eritsem başka şey istemem 😂😂
perimasali802_ ne yapacaktın hadi söyle 😂😂
Oluyorumanlasana sağol aşkım ama bu aralar güzel ilerlemiyorum gibi hissediyorum 🥲
Sutlucikolati bu yemek konusunda neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz yaa 🙈 normal kurubakla sebze yemekleri yiyeceksin ya da tavuk balık et bunları sote tarzı ya da sade yapıp yiyebilirsin. Her zaman evde pişen şeyler yani sadece yağ oranı az olursa daha iyi olur 👌🏻 Aralıklı oruç yapıyorum bende 12 den sonra yemeye başlıyorum en en kötü akşam 7-8 yemek bitmiş oluyor
Oluyorumanlasana ne kadar güzel motive etmişsin ya yicem seni ❤️
belladonna ahhahaa ben küscem birazdan ha 😂😂 darılıyorum zjdjjdjsjzkş