anonim9 eeeee daha neyi bekliyorsun o zaman kesecem seni haaaağ 🔪🔪

Moonlight_ bella dedikoduyu başlattığı halde ona teşekkür etti bende dedim ki bize de et bizim suçumuz ne 😂😂😂

yarentoo az daha sabret 2 yaş en zorlu dönem ama geçiyor. Eşin bu dönemde sana yardımcı olursa en azından biraz yükün hafifler. Ama inan 3 yaşından sonra özellikle 4 e yaklaşınca çok rahat ediyorsun. Ben mesela oğlumun eline bir şey veriyorum onunla oyalanırken başka bir oda da sporumu yapıyorum tabii ki her ihtimale karşı mutfağın kapısını kilitliyorum 😂 beni rahatsız etmiyor arada yanıma geliyor bir şeyler söylüyor gösteriyor ama asla yapışmıyor tekrar salona geri gidiyor kendi başına oynuyor. Ama 2-3 yaş arası zor anlıyorum seni 🫂🥺

ESMERBOMBA_ yaaa harikasın aşkım. Uzun zamandır kaçamak yapmadan diyete devam ettiysen bünyen alışmıştır 1 hafta daha diyet şeklinde ilerle baktın yine gitmiyor o zaman kaçamak yapıp bünyeni şaşırtabilirsin ama arada kaçamaklar yapıyorum diyorsan düzeni bozmadan devam et ❤️😍

ladymomm Ahahah aşkım metabolizma işte 🥲 Ben de bazen öyle olmak istiyorum, çok zor kilo alıp çok kolay veriyorum ya 😭

newmommy_ sadece birisini yap. Bunu yapacaksan Leslie bırak ama bazı videoları kısa oluyor o güne 1 mile peşinden ekleyebilirsin

meleksen1 ayy bende kolay kilo veririm kız 😅 sadece o dönem gece yiyordum eşim geç geliyordu 😂😂 birde pandemiydi hareketsiz kalmıştım 🥲

ladymomm İşte sen ideal bir bünyeye sahipsin 😂 İstediği zaman kilo alıp istediği zaman kilo verebilen 🤝😂

ladymomm Hahahha olsun alsan da verebiliyormuşsun çok okey bence bu durum 😂

Sabah aç karnına;
              Sirkeli su (1 yemek kaşığı sirke - 200 ml su)
              1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı;
              Domates, Salatalık, Biber
              3 adet kayısı (3 dilim karpuz yerine)
              2 dilim peynir
              1 adet yumurtayla omlet
              1 dilim tam buğday ekmeği (yarısını yedim)

Ara öğün;
              1 adet züber
              1 bardak sütle soğuk kahve
              (İçinde kolajen ve protein tozu var)

Akşam yemeği;
              Mantar sote
              Salata yapmadım onun yerine yoğurda semizotu ve salatalık ekleyip meze gibi tükettim.
              1 dilim ekmek hakkımı da yemedim (listede olduğunu unutmuşum 🥲)

✅2,5 litre su
              ✅Sade soda
              ✅45 dakika Grow With Jo (240 kalori)
              ✅Kaçamak yok
              ✅Şekersiz beslenme 3. Gün

@belladonna
              @newmommy_
              @anonim9
              @Aglicaktabikolaymi
              @aselinannesi9398
              @perimasali802_
              @yarentoo
              @Moonlight_
              @Cicikiz
              @ESMERBOMBA_
              @Oluyorumanlasana

ladymomm sabah herhablife 10 buçuk gibi öğle arasında pul piperli yoğurt bi şeftali akşam üzeri yayın tava karpuz kavun yedim 🤣

ladymomm tebrik ederim valla ya ben sanırım tam anlamıyla başlayamiyorum bu ara çok yoruluyorum kızım iyice huysuz bı çocuk oldu