ladymomm sar beni sarmala beni laydm de layyyydiiiiiiimmmm 🔥🥰🥰
Diyetlendimm 🧚♀️
- Düzenlendi
yarentoo az daha sabret 2 yaş en zorlu dönem ama geçiyor. Eşin bu dönemde sana yardımcı olursa en azından biraz yükün hafifler. Ama inan 3 yaşından sonra özellikle 4 e yaklaşınca çok rahat ediyorsun. Ben mesela oğlumun eline bir şey veriyorum onunla oyalanırken başka bir oda da sporumu yapıyorum tabii ki her ihtimale karşı mutfağın kapısını kilitliyorum 😂 beni rahatsız etmiyor arada yanıma geliyor bir şeyler söylüyor gösteriyor ama asla yapışmıyor tekrar salona geri gidiyor kendi başına oynuyor. Ama 2-3 yaş arası zor anlıyorum seni 🫂🥺
aselinannesi9398 neredesin kız kayboldun 🤨🤨
ESMERBOMBA_ yaaa harikasın aşkım. Uzun zamandır kaçamak yapmadan diyete devam ettiysen bünyen alışmıştır 1 hafta daha diyet şeklinde ilerle baktın yine gitmiyor o zaman kaçamak yapıp bünyeni şaşırtabilirsin ama arada kaçamaklar yapıyorum diyorsan düzeni bozmadan devam et ❤️😍
- Düzenlendi
Sabah aç karnına;
Sirkeli su (1 yemek kaşığı sirke - 200 ml su)
1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı;
Domates, Salatalık, Biber
3 adet kayısı (3 dilim karpuz yerine)
2 dilim peynir
1 adet yumurtayla omlet
1 dilim tam buğday ekmeği (yarısını yedim)
Ara öğün;
1 adet züber
1 bardak sütle soğuk kahve
(İçinde kolajen ve protein tozu var)
Akşam yemeği;
Mantar sote
Salata yapmadım onun yerine yoğurda semizotu ve salatalık ekleyip meze gibi tükettim.
1 dilim ekmek hakkımı da yemedim (listede olduğunu unutmuşum 🥲)
✅2,5 litre su
✅Sade soda
✅45 dakika Grow With Jo (240 kalori)
✅Kaçamak yok
✅Şekersiz beslenme 3. Gün
@belladonna
@newmommy_
@anonim9
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@perimasali802_
@yarentoo
@Moonlight_
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
@Oluyorumanlasana
ladymomm burdayım canım ya pek giremiyorum kızım çok zorluyor büyüdükçe değişik degisik huylar çok yoruluyorum
ladymomm tebrik ederim valla ya ben sanırım tam anlamıyla başlayamiyorum bu ara çok yoruluyorum kızım iyice huysuz bı çocuk oldu