ladymomm bencedeee😂😂 yavaş yavaş adapte olcam insssss. Ama şuan çok açım 😂😂😂😂

yarentoo
    Önceden bende ara öğün yapmıyordum. Eğer aç hissediyorsan mutlaka ara öğün yap. Kahvaltı yaptıktan sonra 3-4 saat sonrası için alarm kur ara öğün saatini hatırlarsın. Ben size resim atacağım diye tabak hazırlayıp dilimliyorum sen ısıra ısıra ye ama yeter ki ye 🌺 Çünkü bir süre sonra ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve kilo verme azalıyor. Bak artık ara öğün yapıyorum metabolizmam düzene girsin diye.

ladymomm yok bacım bende severim tabak hazırlamayı, evde malzeme yok salata ve akşam yemeği için, sen cogunlukla salata tavuk köfte mi yiyorsun

yarentoo aman sizde normal kahve için ne olacak 😅😅😅 bende protein tozu kullanmasam zaten soğuk kahve yapmam ndjdkdldk hazır içine süt koyuyorken kahvede ekliyorum yoksa kahvesizde tüketebilirim onu 🙈 bende şekersiz içerim çayı nxjxö

yarentoo
          Önceden marine ediyorum kızgın tavada, harlı ateşte suyu çıkmasın diye pişene kadar karıştırıyorum bazen de airfreya atıyorum

perimasali802_
            Sütte yapar belki ama fazlası kilo aldırır net. Hele bulgur yerse hem sütü olur hem göbeği hemde gazlı bir bebek 😜😂

anonim9
            Açım aaaaççç diye geçirme içinden. Boğazını düşünme 😂 belki susamış olabilirsin su iç istersen 😅