ladymomm yok bacım bende severim tabak hazırlamayı, evde malzeme yok salata ve akşam yemeği için, sen cogunlukla salata tavuk köfte mi yiyorsun

yarentoo aman sizde normal kahve için ne olacak 😅😅😅 bende protein tozu kullanmasam zaten soğuk kahve yapmam ndjdkdldk hazır içine süt koyuyorken kahvede ekliyorum yoksa kahvesizde tüketebilirim onu 🙈 bende şekersiz içerim çayı nxjxö

yarentoo
      Önceden marine ediyorum kızgın tavada, harlı ateşte suyu çıkmasın diye pişene kadar karıştırıyorum bazen de airfreya atıyorum

perimasali802_
        Sütte yapar belki ama fazlası kilo aldırır net. Hele bulgur yerse hem sütü olur hem göbeği hemde gazlı bir bebek 😜😂

anonim9
        Açım aaaaççç diye geçirme içinden. Boğazını düşünme 😂 belki susamış olabilirsin su iç istersen 😅

ladymomm aç karnına icesim yok ben yatayım en iyisi 😂😂😂😂😂

yarentoo
          Evettttt listeye bak 👀 en alta tekrar ekledim hangi listeyi yaptığımı görün ve kıyaslayın diye. Liste de ne yazarsa o 😂😂 neden şaşırdın kxjxjxls

yarentoo
          Listeyle ilerlesem ona göre ama kendim yaparsam birkaç gün sebze birkaç gün et. Vaktimin olmadığı günler salata yapıp yiyorum