Zamansiz_ canım zaten bizim giibi su içse yarayan tipler diyet gibi değil de bunu yaşam tarzı haline getirmeli bence hedefe indim diye bırakıp eski düzene dönünce geri alırız çünkü seninki sağlık sorunlarından dolayı sanırım yaşam tarzı olması

gizo00 kesinlikle katiliyorum ama bi 4 5 kilo daha vereyim bi gun mola vericem ben solim🥲😂😂🦦

Zamansiz_ kesinlikle arada bi kaçamak çok iyi geliyo sonrasında toparlamasını biliyosan 😙 ben yanlışlıkla her hafta bi gün kaçamak yapıyorum yanlışlıkla bak altını çiziyorum shshshshshsjf

gizo00 benim her hafta sonu illa bir kaçamagım var olmasa şimdiye kesin net 10 kg vermiştim😂😂 ama bazen olmuyor insan kendini durduramıyor 🥹

karamelek21 tabiki en az 1 bucuk kilo fazla cikar vucutta ayri bi siskinlik yapiyor adet ee moral bozmaaaq💃🏻💃🏻

karamelek21 tabiki benimde yakın karnımda şişkinlik var bende tartıldım😬 66.85ti 66.40 olmuş bi 65i göremedim yaaaa 🤦🏻‍♀️

gizo00 😭😭 hahaha valla sorma ya sinir oldum sabah sabah,umudum kaldı pazartesiye🤣🤣

Zamansiz_ Ayy inşallah canım şuan 3 günüm adetin ama hala çok şiş hissediyorum kendimi 🥹