gizo00 başlamak çok zor benim için bir başlasam devamı gelicek biliyorum umarım size bakarımda. Biraz utanırım da başlarım 🤣

Zamansiz_ Benim şöyle bir sorunum var yalnız her gün tartılırım ben tartılmadan duramam hahah😄 bide diyetteyken ben herşeyden yerim ama çok çok az yerim bu şekilde daha önce de 77 den 72.2 ye düştüm ama şuan tekrar 74 oldum🥹

kizzzlar benim diyetisyenimin söylediği en önemli şey et tavuk yemeklerin yanında mutlaka pilav ya da makarna yememizden dolayı kilo alıyoruz. Et tavuk yediğimizde yanına salata yememiz gerekiyor (maalesef)

@Zamansiz_ @karamelek21 kızlar ben bu diyet işini beceremedim çok fazla yaaaa. Ekmek tuketmemeye çalışıyorumm. Yani eskiye göre daha az yiyorum ekmek ama kaçamak yapıyorum ister istemez. Gel gitliyim o yüzden pek yazmıyorum buralara

anonim9 neden olmuyir acaba 🤔 diyet psikolojisine mi giriyorsun yoksa🥹 oyle olunca cok fazla kisitlayinca gitmiyor ya

Zamansiz_ hayır canım diyet psikolojisine giremiyorum tam tersi 😂 bı ona girebilsem öğünlerimi düzenimi ona göre ayarlayacagim ama işte