karamelek21 yaparsın ya canim bazen olur öyle bnde bir kilo vermişim 65 kiloyum şuan ama göbeğim bugün baya şiş niye acaba sanki 4 aylık gebeyim bu kilolar nerden gidiyir anlamıyorum
Diyet
karamelek21 bugun 2 bucuk litreye yakin gitti baya iyiydim su gitmiyor havalar soguk olunca ya 🥹
perimasali802_ cicegim yedigin besinlerde lif duzeyini yuksek tutunca veya fazla agir seyler yiyince ve bi gun onceki az su alimindan olabilirmis
Zamansiz_ ayyy olabilir bu çok az su içiyorum ve bu hafta full lifli gida tüketim
perimasali802_ göebek en zor giden yer kuzum, onun için mutlaka spor yap bak görecen deyişimini, tek başına diyet göbek eritmede yeterli deyil, ☺️
karamelek21 diyet yapmıyorum kuzum biliyorum Spor olmadan gitmez ama gerçekten dikkat ediyorum ama yok kaldı
perimasali802_ yapiyormus o sekil malesef 🥲
Zamansiz_ yapamasaydi iyidi sen naptın nasıl gidiyor
perimasali802_ guzel gidiyor ya devam su doksandan geceydik yuz bitti olur🥲😂
Zamansiz_ olacak oda inşallah sen yaparsın valla 🫂
perimasali802_ insallah insallah🫠🫠💃🏻
Kızlar vicudumu mezurayla ölçtüm bakın bakalım bir ay arayla incelen bölgelere , perim bu yüzden spor şart en az giden alt göbek o zor gidiyor 😂🥹
karamelek21 ohaa bir ayda 13 cm belden gitmiş 👏👏👏 bak işte illa beni de spor yaptıracak 🥵😍
gizo00 kesinlikle aşkım spor şart başla mutlaka
karamelek21 bende biliyorum Spor olması gerek ama yok olmuyor olmuyorrrrrr
Yalnız süper gitmissin tebrik ediyorum gerçekten seni 💕😘😍
kız helal sana nasıl incelmişsin tebrikler🤣
karamelek21 sadece leslie mi yapıyodun aşko
gizo00 sadece lesli yapıyorum aşkım, ama bugün diyetisyenimede yolladığım da o bile şaşırdı, çünkü bu ölcümdeki başka danışanlarım 64 kilo,yani bn arka kısımda yagdan çok kaybetmiş oluyorum,maşallah ☺️ bu benide çok mutlu etti, yani tartı ölcümü 68 ise arka plan kesinlikle 64 dedi, fsrk ettiysen en az alt göbegimden gitmiş, benim göbegim bekarlıktan beri var alt göbek, bunun için ayrı bir egzersiz hareketleri yollucak bana yollarsa paylaşırım sizinlede sende peride yaparsınız oda şikayetci göbekten☺️
aykirikadin ayy çok teşekkür ediyorum 😍🥰