Cicekliperde
Ne ne ne neeeeeee???????
En son hediye postunda konuştuk. Başka da bana yazdığını görmedim ki. Görünce kimseyi hele ki seni asla es geçmem. Cevap vermediysem kesin görmemişimdir
Kısaca anlatın
Cicekliperde zarifi herkes sever bilirdim😃
Cicekliperde evet rolden hiç hoşlanmam reelde neysem burdada öyle biriyim, ve bence sende biraz sinirli ama sinirlerine hakim olmayı bilen, insan kırmaktan uzak kalmayı tercih eden birleştirici birisin ve kültürel şeyleri merak eden araştırmayı seven bir yapın var.
Gerçek hayatımda olduğu gibi burdada sevip sevmediğim uzak kalmayı tercih ettiğim insanlar var, ama hepsi kendi çapında benim için çok değerli çünkü hepsinden muhakkak iyi/kötü bişey öğrenmişimdir 💫 bana kattığınız herşey için teşekkür ederim kızlar #allperidegirls 🫶🏻
Coolness hiç muhabbetimiz de olmadı ama tam da tarif ettiğin gibi biriyim
belladonna burda bir arkadaşımız ikimizi benzetti ben de ebet falan dedim hiç yazmadın sus ya sus. Mesajlarını da siliyorum
Cicekliperde
Sen yazmışsın ben beğendim 😀 açıkçası hoşuma da gitti. Çünkü doğru.
Senin yazdığın şeylerin üzerine yazmam. Sen gerekli açıklamayı yaparsın.
Silemezsin, bana kıyamazsın.
Cicekliperde iyi bir gözlemciyimdir 👀
Coolness maşallah 🧿
belladonna yine kandırdın beni. Tamam silmedim. Yapamıyorum
TombulHatun hahahahahahhahahaha 😂😂😂
Cicekliperde sende favorimsin dkdkdknnn
Bubenimoykumm tamam bunu not aldım. Günlük cepte.
nilsu Tamamdır 😊
nilsu ama kimse seninle alay edercesine cevap vermemiş. Neden normal cevaplayamıyorsun? Çok fevri ve umursamazsın. Umarım biraz empati yapabilirsin. Gerçekten üzüldüm. Birçoğumuzun yorumlarını beğendiği bir kadını böyle küçültmeye çalışman, öğretmen sıfatına hiç yakışmıyor.
Burada @Cicekliperde @belladonna var öğretmenlerimiz. Ve her şeyiyle kendilerini belli ediyorlar.
Umarım sen de insanları küçümsemeyi kenara bırakır, olumsuz eleştirilerini uygun şekilde yapabilirsin. Burayla ilgili de genel hayatta da.
Arkadaşlar. Lütfen tartışmayın. Eğlenelim diye açtım postu.