Kızlar çok mesajları okuyamadım ama bende şuan diyet yaptığım için yazayım dedim 😀 66 ile hamile kaldım 75 le doğurdum. Doğumdan sonra 66 ya düştüm emzirirken 79 oldum 🫠 5 gündür aralıklı oruç yapıyorum, suyuma limon tarçın ve taze nane koyuyorum sabahları aç karna sirkeli su ve chia tohumlu su içiyorum akşam 6 dan sonra asla yemiyorum spor yok bebiş yeterince yoruyor sabah tartı 75 gösterdi 🥰

minikooo burdan yapiyoruz bacim birbirimize tecrubelerimizi ve her cuma tarti gunu ilan ettik bakalim kim
    Ne kdr verecek yaza kdr

minikooo o cok yanlis iste kahvaltini ve ara öğün de meyveni bademini ve aksam yemegi saglamm bir et salata menu veya bir sebze yemegi kocaman tabak salata corba bir kase bunlari aksatma yoksa boyle tum
      Gun yeme aksam yeme atagi gecirirsin dahada cok kilo alirsin yaptigin cok yanlis cnm

karamelek21 kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin çilek filan yedim öğlen bir kase yayla çorbası içtim akşamda bulgur pilavı ayran yemiştim 😢😢

Yaz kış fit fit fitiiiiiimmmmmm kizlaaarcimmm keşke 50 55 kilo olabilsemm😭😭😭😭

karamelek21 bende hergun diyete baslıyorum hergun bozuyorum artık modum 0 kendimi hic zayif gormedım…

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ben pazartesi günü başladım tekrar bu kış geçen yaz verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef 67 ile başladım bugün 64üm tabi ödem olduğu için ilk hafta daha çok gidiyo ben haftalık tartılamıyorum ama o kadar sabrım yok günlük 😂

karamelek21 yani şöyle ben 9 da kalkıyorum sirkeli su içiyorum arkasından kahve yapıyorum aç karna kahve içiyorum ilk öğünü 12 gibi yiyorum diyetlerde ekmek önerilsede kesinlikle hamur işi yemiyorum. Bol su içiyorum, yeşilçay tüketiyorum ve akşam 6 ya kadar sadece bu tarz içecrkler içiyorum şekerli içecek kesinlikle yok. Akşam 6 da bol bol sebze ve protein tüketiyorum. Muhakkak sirkeli salata yiyorum ve işte bir gün tavuk birgün et yoksa mercimek gibi.. bu arada yemeklere ve salatalara zeytinyağı bile koysanız az koymanız gerekiyor. Bol su içiyorum eğer acıkırsam yoğurt veya kefir tüketiyorum. Kahvaltılara yulaftan lavaş yapıyorum canım ekmek çekerse onuda daha ilkkez bugun yaptım. Ben diyet listemi chapgbt ye sordum boyunuz kilonuz ve yaşınıza göre aralıklı oruç listesi yazdırın

moongoddess ayy kati ama guzel bir listeymiş, bakalim kaydettim bu listeni asagi yukari aynisini yapmaya calisacam 2 ay yaza kdr ama suan beklemediyim,âdet olursam baslicam

Kızlar hani gruppp acilen motivasyona ihtiyacım var günlerdir diyete girip tekrar çıkıyorum sürekli yiyorum doymuyorum hırs yapmam lazım grup nerdeeeee sşmxlsmxkdn

isimsizannee1 gurup burda bacim gel ☺️ bn bi ufak mola verdim haftaya belki tekrar katilacagim araniza ama buraya yaz surekli bursan destek al ve guc al