karamelek21 ay inşallah kalırsın bebeğim 😍 ilk bebiş mi olacak inşallah
Kuzucum ben hamile kaldığımda 3 ayda 9 kilo vermiştim kusmaktan sonra sadece 5 kilo aldım 3 buçuk bebek doğdu gerisi plesentaydı doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha zayıf haldeydim sende öyle olabilirsin belki😂

karamelek21 tünaydın kizceler tartilfim 69.55 im aralıkli oruç yapıyorum kahvaltım 12 de olacak gaza geldim haydi bakalım sizde durumlar ne

karamelek21 hoşbulduk canım 😊

Bugün tartıldım 77.95 ama 78 ı grcıyordu normalde de dün çok erken yedım bıda bısey yemedım ondan kaynaklıda olabılır.

sanslikralice ikinci hamileligim olacak kuzum, tamamen ayni seyleri yasamisiz 71 ile hamile kaldim mide bulantisindan 9 kiloyu gecsin verdim sonra istah acilinca geri 71 olarak dogum yapmistim☺️ hatta emzirme donemindede baya vermistim
        Kilo insallah ikincidede cok kilo almam 🤲🏻😂

elsa57 nasil yapiyorsun bnde calistigim icin bir denemek istiyorum aralikli orucu tum gun yemeyip bir ogun ile beslenmek nasil olur acaba

karamelek21 Ayy keşke bende kilo verebilsem ama bu ara o kadar stressliyim ki bir de onun stressine giremicem

karamelek21 hayir canım 12 de kahvaltı veya öğlen yemeği ne çektiyse canım 5 veya 6 da da karbonhidrat olmadan akşam yemeğim harici aralarda sadece sıvı 18 sonrasi şu çay kahve dışı bir şey yemiyorum içmiyorum. İstersem 1 meyve hakkım oluyor onu da 15 gibi yiyorum dengelesin diye coo etkili

karamelek21 almazsın inşallah canım bende emzirme döneminde çok vermiştim hamileyken sağlıklı beslen emzirme döneminde verirsin mutlaka 🫢

karamelek21 bende kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum iştahım çok açıldı yedikçe yiyesim geliyor kendimi tutamıyorum. ben tüp bebek tedavisine başlamıştım ilaçlardan dolayı baya 69 kilodan 82 kiloya çıktım en son 78 e kadar indim leslie ile 1 haftadır bıraktım memlekete geldim diye evime döner dönmez hemen başlayacam hedefim 60 yaza kadar inşallah verebilirim

karamelek21 Ahh ahh benim yolum çok uzun vermem gereken tam 50 kilo var ve hiç hevesim yok kalmadı tükendim Allaha yalvarıyorum artık her gün dua ediyorum daha önce 20 kilo verdim geri aldım ve pes ettim şimdide hiç hevesim yok 😓