perimasali802_ noldu ne var tlfonda
Sadece şüphe ( aldatma)
Merak ettim neymiş
perimasali802_ bekliyoruz cnm inşallah yanılmışsındır
perimasali802_ umarım yanılıyosunudır
İnşallah kötü bir şey değildir
perimasali802_ perikuşum kötü düşünme inşallah yolundadır herşey hayırlı haberlerle dön bize , bekliyoruz 🫶🏻
perimasali802_ inşallah değildir 🥺 kimsenin ihanet acısını çekmesini istemem çok ağır ve zor cünkü
perimasali802_ aaaperi neler oluyor umarım kuruntudur. Üç çocuk vermişsin bu adama yapmaz heralde yürek yemesi lazım
Bubenimoykumm kız bunlar yapmak için kaç cocuga bakmıyor ki. Erkek milleti işte, umarım yanılmıştır
firdevskartal kumar oynamaz okey oynar oda çay vs arkadaşları ile sadece
incinmissindedi
Umarım öyledir.
- Düzenlendi
gizew karamelek21 Benbenimsenkimsin mca incinmissindedi firstleydii ceren1998 lanjalee o_hayat_benim Bubenimoykumm hesap sordum ben hayırdır dedim gizli konuşmalar vs diye oda bişey olmadığını söyledi arkadaşlarla konuşturuyorum senin bileceğin birşey değil dedi bnde eğer ben yanina geliyor sam konu niye değişiyor tlfon hemen kapanıyor diye
Var bişey dedim söyle dedim neyi söyleyim dedi yemin etti bişey yok diye inanmıyorum var bişey sende dedim açtı telefonu elime verdi al dedi her yere bak beni biliyorsun dedi falan tabi başta almadim varsada sildin dedim arkadaşi ile konuştuğu aramaları gösterdi salakmisin dedi olsa bile senin yanindami konuşcam ki g.tum yere oturmuyor bilmiyor musun neler yaşadığımızi falan baya konuştuk ikna olmadim ama birşeyde yok gibi sadece üstünü kapatim
Kendisine de söyledim asla affetmem dedim ben seni öldürürüm yaşatmam dedim ki yaparım da
Bir müddet takipte olacam şimdilik sakinim sakin kalmaya çalışıyorum
perimasali802_ içinde bi his varsa geçmiş olsun bacım
- Düzenlendi
yani evet telefonu ile iyi zaman geçirir ama bizide ihmal etmez reels videolarin sesi bana kadar geliyor ne yaptığını biliyorum
perimasali802_ tamam dediğin gibi takip de ol. Ama gerçekten bunu tüm kalbimle diliyorum umarım bir şey yoktur ne kadın ne kumar. Şu sıralar bu kumar illeti zirvede ben de uğraşıyorum benimki ile iliğimi kemiğimi kuruttu dilimde tüy bitti
lolopoo çok tuhaf bir şey yani yapmaz yada yapmış gibi birşey tuhaf yani
firdevskartal kumar eminim yok yapmaz yani
Kadin ise bilmiyorum evet arkadaşı ile görüşmüş iki dakika sadece uyku halinde olduğunu söylüyor tamm ama neden sessiz ve ikidir böyle oluyor bakalım ya olaylar çok karışık burda aslında korkuyorum başka bir şey var yani o ihtimali düşünmek istemiyorum
firdevskartal Allah hidayet versin ne diyeyim ki
perimasali802_ x eltinle konuşuyor diye mi şüpe ediyorsun
perimasali802_ takipte ol hissettirme ama sanki inanmis gibi yap siimdi o oyle bisey varsa daha dikkatli davranır umarim yoktur perim üzüldüm ve sasirdim 🙏