Olivetti canım korkma hiç emzirdiğin için hemen veriyorsun kiloyu ben öyle oldum 90 ile doğuma girdim heryerim çok felekat şişti 2 haftada 15 kilo verdim hiç bişey yapmadan hamile kaldığım kiloya düştüm sadece çok az bi göbeğim kaldı onada şimdi korse kullanıyorum

Olivetti yaa sağlıkla doğsun inşAllah 🌸🌸 çok sevindim güzel kızçen sağlıkla gelsin 🌸🌸

Olivetti konu ile alakalı değil ama size yorum yapmak geldi içimden ☺️ Bebek haberini aldığınız zaman üzülmüştünüz bende çok üzülmüştüm o zaman öyle düşünmenize yani bebek için daha çok üzülmüştüm ama şuan da heyecanlıyım içim içime sığmıyor demeniz çok mutlu etti beni söylemek istedim 🌷 sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bebek bakımı zor değil Allah kadınları annelik fıtratı üzerine yaratmış doğumdan sonra sanki size güncelleme geliyor gibi herşeyi biliyormuşcasına davranıyorsunuz😄 ama ilk zamanlar bir yardımcınız olursa daha rahat olursunuz tavsiyem ev işlerinde yardım alın ama bebeğin tüm bakımını siz yapın ki yardım eden kişi gittiği zaman bocalamayın. 👍🏻

Olivetti canm sezaryen karnı illaki kalıyor ona dikkat et kendini iyi hisser etmez hemen korse tak ben 5 günde kocaman bi yazmayla karnımı sarıp üzerine korse takmıştım ve kırkım çıkana kadar öyle yaptım şuan o kadar güzel ki vücudum karnim sıfır

6 gün sonra

Ezelinur merhaba cevap vermek istedim 🙂 evet bebeğim olacağın duyduğum zaman cok cok cok üzülmüştüm o günler kabustu . Eskiler hatırlar ne yaşadığımı 🙂. Geçtiğimiz cuma kızımı kucağıma aldım. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Şuan cok karışığım ama asla mutsuz değilim 🙂 dediğiniz gibi insana güncelleme geliyor, kuş gibi ben bunu nasıl tutacağım bir yeri kırılır diyordum vallahi öyle bir tutuyorum öyle bi alt değiştiriyorum ki herkes şaşırıyor ben dahil 🙂 yardımcı olanlarım var sürekli sen yat sen yat diyorlar ama ben hiç yatan bir insan olmadım umarım bugünleri aramam 🙂 sağol iyi geldi yazdıkların

Olivetti Maşallah çok sevindim Gözünüz Aydın 🌷 Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻

Olivetti Allah anali babali buyutsun evlat bu dunyanin en guzel seyi hergun yeniden iyiki dedirtenimiz 🤱🤱💝💝

Olivetti ayyy okadar oldumu yaa hamileyim dediğin zamanları hatırladım bi an 🥺 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasil etsin haber ver bizede mutlaka nasıl geçti iyimiydi vs 🥰

Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍

Olivetti
            Yaa birde post açmıştın, istenmeyen bebek diye bir şeydi tam hatırlamadım 😅 vakit nasıl geçtise bak şimdi kucağında 🥰 Analı babalı büyüsün,
            Umarım çok çok mutlu olursun İnşaAllah bebişinle 🥰

Olivetti gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🙈

Olivetti Sevmek ne kelime onu görünce bile için ericek iyi ki doğurmuşum diceksin🤩😍

Panda iyi ki doğurmuşum 🙂 geçen cuma doğum yaptım canım. Kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım bebeğimi. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize 🙂