HurremSultan ben çok kısa kaldım burda sonrasında öyle bi bebe doğurdum ki eyvahlar olsun ahahhaja duşa girip duştan çıkıp emzirip geri duşa giriyordum düşün asfhdhs o yüzden yeni yeni toparladım ama geldim. İlk yorumlarıma bakarsan belki anımsarsın 😅

HurremSultan bilmem benimki henüz bi yaramazlık yapmadı pek ama yapmayacagi anlamina gelmiyor biraz ilgilense benle iyi adam aslında birazda para harcamama izin verse cok iyi adam😆😆

HurremSultan en ateşlisi @TombulHatun tartışılamaz reddedilemez gerçektir. En kocamci @HurremSultan en bakımlı bence @Rouge en zilli bence @Burnumageliyoduslkmsn en sinirli @kanalize insallah küsen alınan kırılan olmaz. Bu arada @TombulHatun için sadece ateşli demek yetmez en çılgını da bence o😂

HurremSultan bence
        en sinirlisi @kanalize çok doğru konulara yükseliyor 😘
        En ateşlisi @Ask_hosmus
        En bakımlısı tabi ki @Rouge
        En zillisini @Usnac95 😁
        En kocamcı @HurremSultan tabi ki 😍
        En heeeh ben yazacaktım genelde @bitterdelisi24 ve @kanalize ye denk geliyorum
        Not ; Hiç birinizi tanımadan hepinizi çok seviyorum 🩵🧡❤️💜

HurremSultan
          En sinirli bana göre @kanalize 😁
          En ateşli @HurremSultan @TombulHatun @Ask_hosmus 🔥
          En bakımlı @Rouge @gshande ve birazcıkta @Bsrkaya 💮
          En zillisi @HurremSultan @Bsrkaya 😅
          En heh ben yazacaktim bu yorumu @bitterdelisi24 @Yasak_elma @MedavikPastam
          En kocamda kocam (bence burdaki herkesin içinde biraz kacam da kocam var) 😂 ama en çok kendini belli eden tabi ki @HurremSultan @Sevde_20 başka birileri daha vardı ama aklıma gelmedi
          En mesafeli yorum yapan @Nietzsche 😊
          En sportif @bittercikolata (uzun zamandır yoksun).
          En cok soru soran @sirinhatun-18 ve @Enerciii 😅