belladonna

Öncelikle oğlusumla eşimle güzel bi sene daha diliyorum 🥰
Herkese de tabi 🌸
Sonra okuyacagım kitaplar, izlemem gereken filmler , görmem gereken yerler var 🙏
Sonra huzur, mutluluk, namaz niyaz ❤️
Belki bi kpss süreci olabilir ama bellki😁 daha kendimi ikna etmedim 😁
Sonra da sağlıklı bi sene istiyorum ❤️❤️

etoile anladim.canım söylemek istemiyosun kusura bakma🥰
    ama takma sende veririz elbet😊🥰

Etipetito takmıyorum şu an psikolojik olarak motive edemiyorum hazır değilim 😂

Bosaniyorum Bence düşüncesi dahi insana huzur veriyor aslında o kadar önemli ki huzur.. İnşallah seneye bu zamanlar kızınla birlikte yeni hayatında yeni evinde gülüyor olursun canım 🙏🏻

Medusa inşallah hiç birimizin üzerinden geçmez 2024 😁🙈 nerede hangi işi yapmak istiyorsan da yaparsın daha mutlu olursun umarım 🙏🏻 Yine de 2-3 tane büyük hedefler koymalısın ahahaah

superisi_ inşallah hepsi aynı anda gerçek olur 🙏🏻 ama en çok KPSS hayalin gerçek olsun ♥️ Onca yılın emeğini alacağın bir yılın olsun sana da herkes sen basit bir iş yapıyorsun desin amiiinnn 😁

aykirikadin yaaaa çooook teşekkür ederim ♥️ Hepsi birbirinden güzel ama en çok son hedefinin gerçek olmasını dilerim hepsi birbirinden güzel 🌺

belladonna Ay inşallah, bütün kadınlar mutlu olsun aminn💜

Tamam hadi seni kırmayayım djdjjd
                Taşınmak istiyorum, bir de araba almak. Bakalım sene sonunda burda olursak yazarız yaptık mı diye😂

belladonna valla çok fazlasıyla planım var benim

1. Kuranı Kerimi tekrar öğrenmek istiyorum
                    2.ingilizceyi aşırı unuttum bir ara gaza gelip ders almıştım bebeğim küçüktü gazı koliği uyku problemi bitmediği için devam edememiştim şimdi tekrar başlamak istiyorum online eğitimle
                  2. Küçüğümü emzik ve bezden kesicem umarım kolay olur ve en kısa zamanda olur
                    4 evi boyatmam lazım kızların odasını düzenlemem lazım ve onları bir odada kalmaya ikna etmem lazım
                    5 küçük kızımı eylülde kreşe verip iş hayatına dönmek istiyorum çok istyorum

Sağlıkklı huzurlu boool bereketli eksilmeden çoğalacağımız senelerimiz olsun hohoho 🎄🎄🎄🤶