Oezlem çoook güzeldi yani eşim saolsun öyle narin öyle anlayışlıydı ki bebek gibi hissettirdi bana. Hiç zorlamadı acıtmadı canımı çok güzel şeyler söyledi sarıldı. Kan gelince de hiç devam ettirmedik çünkü zaten çok kasıyordum kendimi zangır zangır titriyordu bacaklarım sonrasında da 2 gün bekledik. Dediğim gibi çok sabırlı davrandı eşim ve o yüzden o unutulmayacak gecemi hep iyi hatırlamamı sağladı❤️❤️

boncuk ne kadar güzel sizde çok şanslısınız🤗 ilk gece eşlere biraz daha fazla sorumluluk düşüyor sabır şefkat birazda sevgi herşeyi çözüyor bencede❤️

Bende 5 aylık evliyim ilk gecem çok zor geçmişti resmen ağrıdan ağlamıştım neyseki geçti ama bazı zaman ilişkide çok ağrım oluyor kayınvalidemede sormaya çekiniyorum 🙄

Oezlem Benim dügünüm gündüz düğünüydü. Ve ben bir gece önceden de dügünden ciktıktan sonrada ağliyordum esimde zorlamadı açıkcası. Kırmızı gecelik yerine ayıcıklı pijamamı giydirdi uyuduk😂

Lalderiin evet biz kayınvalidemle bir arkadaş gibiyiz zaten o bana söylemişti bir sıkıntın olursa kadınsal konularda ben sana aklı veririm gerekirse doktora gideriz ama ben utanıyorum😀🥰

gamzeli_ hiç utanma bence utanılcak bir şey yok doğanın kanunu bu🙈 bu konuyu aileyle konuşabilmek çok güzel bir şey😇

senOlsanBari valla benim annem babannemle falan oturur konuşurlar bu cinsel konuları yengemle falan da yani yeri geldiğinde anneannem falan da konuşurlar bence hoş sohbet🙈

Oezlem benim çok zor oldu çok zorlandım eşim Bıraktı baktım kan var başladım. Ağlamaya sonra tam oldu ama çok ağladım eşim de yazık o kdr narin davrandı güzel sözler söyledi boşuna 😀😀3 yıl oldu evleneli bazen hala çok agrım olur ağlarım bde normal doğum bir de sezeryanım var hala dar 😂😂

gamzeli_ bencede utanmamalısın derdini söylemeyen derman bulamaz ne güzel sana arkadaş olmaya çalışıyor demek ki sende paylaş sıkıntını☺️