EEbru263
- 21 Kas 2021
- 21 Kas 2021 tarihinde katıldı
- Öğretmenler Günü 🌹🎁 tartışmasında
- Test- Bir bakar mısınız? tartışmasında
- Gece dolaptan gelen ses tartışmasında
Angellove2010 gündüz güneşle ısınan ev gece soğuyunca genleştiğinden ses duyulması normal. Bir de sessizlik eklenince net duyulması daha normal (evde biri geziyormuş gibi😊). Yeterince sessiz bir ortamda kalp atışımızı bile duyabiliyoruz, günlük hayatta duyulması mümkün mü🤷 herşey yolunda olması gerektiği gibi👌
- Gece dolaptan gelen ses tartışmasında
Angellove2010 Bende aynı sesi bazen parkeden duyuyorum. Sürekli değil ama arada tak atıyor. Korkmayın genleşme ve büzüşme teorisi fiziki bir olay 🤭
- Kızlar hamilelik testime bakarmisiniz? tartışmasında
- Kızlar hamilelik testime bakarmisiniz? tartışmasında
Adetime 5gun kaldı bu gün normal kaset test yaptım ve ilk idrarı damlattigim anda çıkan sonuç bu hamilelikse güzel dualarınızı alırım canlarım
Rabbim isteyen her kese nasip etsin 4ay önce kürtaj oldum o beni çok üzdü çok yoruldum stres gerginlik günlerim ağlayarak geçti bu ay ov.testi ve hayıt tohumu kapsülü kullandım düzenli zaten fol turşusu kullanıyorum öyle bir bakın varmı canlarım?adete 5gun kala çıkması normal mi?[upl-image-preview url=//i.imgur.com/ov0VUoj.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/1h4jp7p.jpeg] - Öyle bi içimden geldi 🤪 tartışmasında
[silindi] Namık Kemallendiniz🤣
- Vajinal akıntı tartışmasında
bendede beyaz akıntı var kokulu
- Kocaları kudurtan taktikler 😏 tartışmasında
Pinkpanter yanından geçsem kuduruyor kuduruk🤣🤣 ayriyeten çaba sarf etmiyorum