berfooo Nur-12345 haklsıın bebeğim de kesin kapalı olsa bizim aileler ya derse düğünsüz olmaz diye bizi endişendiren o yoksa zerre umurunuzda değil çok şükür düğün bizim derdimiz evlenelim daha yeter biz o kısımdayız
berfooo Nur-12345 durumun netleşmiyor olması belirsizlik kötü açıklamıyorlar da ona göre bari yol alırız bizde bizi sıkıntıdan sokan o yani
Ariel22 berfooo aksine olucak bende kapalıyım ama deli oluyor sadece kendi gördüğü için daha çok istiyor bazı şeyleri
berfooo Deletedmom3 daha önce göğsümden ameliyat oldum Doğum kontrol hapı ve hormon ilaçları kullanmam ömür boyu yasak 🚫 o yüzden ne yapacağımı bilmyiroum
berfooo Nur-12345 göğsümde tümör vardı çok şükür temiz huylu çıktı ameliyatla aldılar sigara içmem hormon ilaçları ve doğum kontrol hapları kullanmam yasak işte
kelebek_ruyasi Nur-12345 bencede herkes en az 2 bin diyor keşke kendileri düşünüp verselerdi baştan ne düşünüp verdiler acaba 500 TL 🤣
Nur-12345 Kızlar bu cm postunu okudunuz mu🤷🏻♀️Normla mi sizce 🤷🏻♀️ Eşimim boyunu hiç ölçmedim oda bahsetmedi ama 25-31 cm biraz uzun değil mi😅🤷🏻♀️
Lalderiin Nur-12345 verdiği yanıtları okudum yok ameliyat geçirmiş yok 31 cm oluyormuş kalkınca falan ahahahhahahah kadın değil bence
Nur-12345 Deletedmom3 yani diyorum sıkıntı bizde mi zevkle anlatıyolar😂😂ben kovacamınkini bilmiyorum 😅ki böyle bişeye ihtiyaç bile duymadık😅😅😂👄🔥
berfooo Nur-12345 bebeğim ayakkabı numarası kaç eşinin onun yarısı penis boyu oluyro işte öyel diyorlar