HurremSultan 🥰🥰çok severim valla hayvanları🥰🥰küçükken evimi, hayvanat bahçesine çevircem, bir sürü hayvanım olcak derdim. (şimdi aklım erdiği için hayvanat bahçesine vs karşıyım tabii ama evimi minnak dostlarla doldurmada emin adımlarla ilerliyorum hahha)

HurremSultan hahahah🤣 bende daha ne hikayeler var..
Amcam küçükken beni korkutmak için, karşı dağda canavar ve yavruları var dermiş. (kurt gibi düşün, bizim köyde vahşi köpek veya kurtlara denilen şey) bende, lütfen gidelimmm, hani nerede, gidip sevelim dermişim🤣🤣

HurremSultan kız hiç vaktim yok ki o tarz şeye ya😅 birde video/fotoğraf çekmekte çok yeteneksizim. Benim yetenekli olduğum konu, yazmak🥰♥️

HurremSultan çok rahatına düşkündür tavşanımın, yüksek kalite mama aldım, sevmedi. Maması asla değişmeyecek, yeşillik ve meyve canı isterse yer. Patlamış mısıra bayılır, kokusunu alsın, hele bir verme… Kafesi dişler, kapağını falan ittirir😅Totosuna vururum, kulaklarını kısıp, vık vık öterek üstüme atlar, saldırır😅🤣sonra güreşmekten yorulur, kendini sevdirir. Bir süre sonra sevmem, elimin altına sokar kafasını, sev diye😅sonra yalama (onun dilinde öpücük anlamında) seansı..

@HurremSultan
Eşimin önüne domuz yavrusu çıkmış, tutmuş, sevip bana fotoğraf atmış.
Tavşanın kafesi özel yapım, yine de zor sığıyor😅
Kafesin delikleri büyük olduğu için, kayınvalidemin kuşu, hep tavşanımın dibinde bitiyor, ona sokulup uyuyor..
Ayy Hürrem, tavşanımın ilk bebeklik fotoğrafını görsen.. Bir avuç içi kadardı, inşallah yaşar bu yavrucak demiştim🥹
Bir gün, köpekler kirpiye saldırıcaklardı.. Başına üşüşmüşler, eşimle aldık, kayınvalideme getirdik.
Tavşana arkadaş getirdik diye..
Kayınvalidem de sevindi, başka tavşan sandı😅🤣bir baktı, kirpi😅😂😂 sonra aynı aldığımız yere geri saldık, belki yavruları vardır diye..

Hadibeee yaaa🥺😭😭 ay çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin inşallah canım benim🥺🥺🥺

Hadibeee başın sağolsun🥺 ne yazık ki bazen evcil dostlarımız bizi böyle hüzüne boğuyor ama şunu düşün.. Sen ona kim bilir ne kadar güzel bir aile oldun, ne kadar güzel bir bağ kurup, dostluk edindin.. Çok şanslıydı, seninle olduğu için♥️