@HurremSultan
Eşimin önüne domuz yavrusu çıkmış, tutmuş, sevip bana fotoğraf atmış.
Tavşanın kafesi özel yapım, yine de zor sığıyor😅
Kafesin delikleri büyük olduğu için, kayınvalidemin kuşu, hep tavşanımın dibinde bitiyor, ona sokulup uyuyor..
Ayy Hürrem, tavşanımın ilk bebeklik fotoğrafını görsen.. Bir avuç içi kadardı, inşallah yaşar bu yavrucak demiştim🥹
Bir gün, köpekler kirpiye saldırıcaklardı.. Başına üşüşmüşler, eşimle aldık, kayınvalideme getirdik.
Tavşana arkadaş getirdik diye..
Kayınvalidem de sevindi, başka tavşan sandı😅🤣bir baktı, kirpi😅😂😂 sonra aynı aldığımız yere geri saldık, belki yavruları vardır diye..

Hadibeee yaaa🥺😭😭 ay çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin inşallah canım benim🥺🥺🥺

Hadibeee başın sağolsun🥺 ne yazık ki bazen evcil dostlarımız bizi böyle hüzüne boğuyor ama şunu düşün.. Sen ona kim bilir ne kadar güzel bir aile oldun, ne kadar güzel bir bağ kurup, dostluk edindin.. Çok şanslıydı, seninle olduğu için♥️

zeytep iki saattir kuşu arıyorum kafeste😂😂😂 ay buneeeggg😂😂😂 birde saklanmış xkckkx
    Kız omrumde ilk defa domuz yavrusu gördüm ayy çok sert duruyor ya

HurremSultan hahah kız sorma valla, gidiyor tavşanın dibine sokuluyor. Kendi kafesine gidip mama yemiyor, tavşanın mamasından otlanıyor😅🤣🤣
      Bu yaban domuzu yavrusu, normalde sürüyle gezerler ama o an herhalde sürüden ayrılıp arkada kalmış. Ciyak ciyak bağırıyormuş, gitmiş yola atlamış, eşimde araba çarpmasın diye koşup, almış. Sonra dağa doğru bırakmış, oradan geri gelmiş, eşimin dibine😅🤣Sonra eşim bir daha bırakmış dağa doğru, öyle gitmiş artık😅🤣Eğer annesi orada olsa, mümkün değil tutmak yani.. Çünkü sivri ve uzun dişleri olur ve yavrusunu koruma amaçlı insana saldırır. Ama dediğin gibi, tüyü, derisi çok serttir. Ya bizim burada yaban domuzları, evlerin dibine geliyor 😅🤣insanlarda hep ekmek vs verdikleri için, kimisi insandan bile korkmuyor.