yarentoo
Ahhahaha herkes koymuyor olabilir ama elma konsantresi kullanan var. Özellikle tatlılar da kullanıyorlar. Stevia hiç kullanmadım ben ama kullanan gördüm. Protein tozu da şöyle ki, aktif bir spor düzenin varsa ve yeterli protein alamıyorsan, kas kütleni korumak ya da artırmak için takviye alman gerekiyor. O yüzden spor yapan birisi için kahve içine ya da başka bir şeyde olabilir bu farketmez. (Yulaf lapası gibi) Protein tozu kullanmak daha mantıklıdır ama ben spor yapmıyorum, günüm çok aktif değil, yeme içmemde düzenli ilerlemiyor diyorsan o topa girmemek lazım.
Diyetlendimm 🧚♀️
aselinannesi9398
Ödem olması aşırı normal zaten. Suyunu yeterli içsen hatta sağlıklı beslensen bile bazı besinler maalesef vücutta su tutuyor 🥲 aman yağ olmasında suyu her türlü atarız 😂
anonim9 diyetteyim aşkım bnde tekrar burdayım 💃
ladymomm sen nasilda beni cozmuzsun yaa 😥
ladymomm ama hâlbuki süt yapmaz kilo aldirir değilmi 😂
perimasali802_ ay supeer hadi inşallah bu sefer birakmayizzz da ladynin diline dusmeyiz 😂😂
yarentoo
Önceden bende ara öğün yapmıyordum. Eğer aç hissediyorsan mutlaka ara öğün yap. Kahvaltı yaptıktan sonra 3-4 saat sonrası için alarm kur ara öğün saatini hatırlarsın. Ben size resim atacağım diye tabak hazırlayıp dilimliyorum sen ısıra ısıra ye ama yeter ki ye 🌺 Çünkü bir süre sonra ara öğün yapmayınca metabolizma yavaşlıyor ve kilo verme azalıyor. Bak artık ara öğün yapıyorum metabolizmam düzene girsin diye.