bitterdelisi24 benimde vermek istediğim bölgeler 😀inşallah biran önce gecer kardeşimin düğünü var benim de 15 kilo fazlam var😶
varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦
bittercikolata en sevdiğim sağlıklı Fizik
bittercikolata Heyt maşallah o kollar o gobek kaslari ne öyle 😄
bittercikolata ay bende ıstıyorum benım eskı halim senın suankı halın :)
Astalavistabeybi selam canım 🤣 ama gorsel olarak da paylasım yapalm sabah kahvaltı tabagımızı falan bırbırmıze fıkır olur
bitterdelisi24 çok isterim ama bogazıma düşkünüm ah o börek pogaca kek beni özlerler o yüzden kendime güvenemiyorum KEske bende yapabilsem bi 10 kg versem
incilikaftan ozaman sende bı 10 kılo vermelısın dostum :)
Adamasali aynı bende 15 kılo ozaman dıkkt edıyoruz yarın kahvaltını bekliyoruz bakalm ne yıceksın :)
Asminmuko canım bızde öyle oldugunuz ıcın veremıyoruz. burda bırbırmıze destek olcaz tesvık edıcez
bitterdelisi24 hadi inşallah size ve kendime güveniyorum ozamn ama daha önce hiç diyet denemedim daha önce hiç zayıflamaya çalışmadım yardım edin olurum 😍😍😍😍
@Asminmuko @Astalavistabeybi @Adamasali @Zoya @Zeusunherasi
@Hoyrat
@Ozge49595 @AyselGummat evet kızlar yarın görselleri beklıyoruz :)
Asminmuko ben cok dıyet yaptım zayıfladım ama emzırme donemı suan hep yedım. asla kılo kadına yakısmıyor aslaaa
Zoya 🙈🙈🤩🤩
bitterdelisi24 istersen olur tabiki biliyorsun bebeğim 🤩🤩
bitterdelisi24 canm zencefılli yogurt tuket. Probııyotık. Kesınlıkle. Al. Chole talk ve leslie. Kesınlıkle yap. Ekmek hamur işi. Yeme. Bn bununla 20 kılo. Verdım üç aydır yapmıyorum. Şimdi
bittercikolata işte cok kılo aldım verdm :) baya baya. ama suan emzırdım ıcın hem kılo aldı basını gitti hemde durduramıyorum :)
Momm2260 herkes leslie dıyor ya gercekten ıse yarıyormu bu zencefıllı yogurt ılk defa duydum denicem canım sagol 💜💜
bittercikolata oo maşallah bende aynı emzirirken verdim sadece limonlu su ile şimdi 50 kiloyum 💪
bitterdelisi24 sey diyeceksin sandim var misiniz diyete ben yokum😂😂😂
bitterdelisi24 bende kılo vermek cook istiyorum doğumdan sonra göbek kaldı 10 kılo fazlam vaar ama spor yapamıyorum sezaryen doğum sonrası spor ne zaman başlamalı acaba arkadaşlar