karamelek21 ayy benide alın o zaman
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
karamelek21 97 ile de ben başlıyorum bakalım 🫢🫢😂😂🤦🤦
karamelek21 91.3 hamileler kabul mu benimde diyet var uymak zorundayım kontrollü gitmek için 😂
- Düzenlendi
karamelek21 69.7 ile başlıyorum bugün pazartesi diyordum ama ne kadar erken o kadarı iyi
karamelek21 ay inşallah kalırsın bebeğim 😍 ilk bebiş mi olacak inşallah
Kuzucum ben hamile kaldığımda 3 ayda 9 kilo vermiştim kusmaktan sonra sadece 5 kilo aldım 3 buçuk bebek doğdu gerisi plesentaydı doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha zayıf haldeydim sende öyle olabilirsin belki😂
karamelek21 tünaydın kizceler tartilfim 69.55 im aralıkli oruç yapıyorum kahvaltım 12 de olacak gaza geldim haydi bakalım sizde durumlar ne
karamelek21 boy 165
77.65 güncel kilom 😓
- Düzenlendi
karamelek21 hoşbulduk canım 😊
Bugün tartıldım 77.95 ama 78 ı grcıyordu normalde de dün çok erken yedım bıda bısey yemedım ondan kaynaklıda olabılır.
TombulHatun hay maşallah darisi bizee bacim harikasinn 💪🏻💪🏻
suprizyumurta buyur canim sende katil aramiza
lgrth başımız ustune hamis anne ☺️
sanslikralice ikinci hamileligim olacak kuzum, tamamen ayni seyleri yasamisiz 71 ile hamile kaldim mide bulantisindan 9 kiloyu gecsin verdim sonra istah acilinca geri 71 olarak dogum yapmistim☺️ hatta emzirme donemindede baya vermistim
Kilo insallah ikincidede cok kilo almam 🤲🏻😂
elsa57 nasil yapiyorsun bnde calistigim icin bir denemek istiyorum aralikli orucu tum gun yemeyip bir ogun ile beslenmek nasil olur acaba
Rumeysa0701 hadi bismillah diyelim o zaman☺️
aselinannesi9398 olsun canim asagi yukari bir iki gr oynar bol hol
Su iciyoruz💪🏻
karamelek21 bol bol eksılerımız olur inşallah🌸
karamelek21 Ayy keşke bende kilo verebilsem ama bu ara o kadar stressliyim ki bir de onun stressine giremicem
karamelek21 nasıl gelcem nerede grup
aselinannesi9398 aminnn canimm
yalnlsikal geldin iste bu postta toplandik burada paysacaz her hafta cuma tartilip ne kdr eksildik birbirimize motive olacaz
karamelek21 hayir canım 12 de kahvaltı veya öğlen yemeği ne çektiyse canım 5 veya 6 da da karbonhidrat olmadan akşam yemeğim harici aralarda sadece sıvı 18 sonrasi şu çay kahve dışı bir şey yemiyorum içmiyorum. İstersem 1 meyve hakkım oluyor onu da 15 gibi yiyorum dengelesin diye coo etkili